"PREDSTAVLJA ME KAO KRALJICU I PAZI KAO DETE"! Emina Jahović konačno pokazala KO JOJ JE UKRAO SRCE!

Autor:

Zabava

19.07.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pronašla ljubav za sva vremena!

"PREDSTAVLJA ME KAO KRALJICU I PAZI KAO DETE"! Emina Jahović konačno pokazala KO JOJ JE UKRAO SRCE!

Foto: instagram.com/yaemina

Privatni život Emine Jahović prava je enigma kako za domaće, tako i za strane medije, koji non-stop prate svaki pevačicin korak, a budući da ona detalje iz privatnosti ne želi da deli na tacni, novi dečko Emine Jahović tema je o kojoj se neprestano priča.

 

Otkako se razvela od Mustafe Sandala, pevačica je nastavila da živi u Istanbulu sa svojim sinovima, Jamanom i Javuzom koji su joj centar sveta, te je i svoj emotivni život, reklo bi se pomalo zapostavila. Kratko je bila u vezi sa turskom biznismenom Sadetinom Saranom, a nakon te veze o Emininom emotivnom statusu nije se znalo gotovo ništa.

 

https://www.youtube.com/watch?v=UxYzej3Qifs

 

 

- Jedan od onih prijatelja koji, kada ih vidite posle 5 godina, pomislite da je to bilo juče... On mi je uvek bio podsetnik, u najnižem stanju, da sam ja ona koja zaslužuje najbolje… čak i da nisam... Taj jedan prijatelj koji ti kaže da ne nosiš nešto zato što ti ne stoji, hladne glave i koga nije briga, jer zna da govori istinu. Onaj koji me je uvek u masi predstavljao kao kraljicu, ali me ponekad tretirao kao dete koje ima još šta da nauči, uz veoma dobru kritiku. Ovo je naše prijateljstvo od 21 godine i ono je najbolje isto, svaki put još bolje, jer je iskrena ljubav jedini razlog. Danas je otac dvoje neverovatne dece, muž koji više ne postoji na ovoj planeti za neverovatnu afričku bombu, i samo jedan od najboljih duša koje sam ikada imala priliku da upoznam. Zahvalna sam. Hvala vam što ste podelili sa mnom isti vremenski krug na ovoj planeti... i hvala vam što si sinoć došao da mi pomogneš da spakujem prtljag, opereš sudove, poslužiš hranu… pošto se moje povrede i dalje dešavaju... obećavam ti, ovo je poslednje! Volim te - napisala je pevačica, a mnogi su se ponadali da je to pevačicin novi partner. Međutim, u pitanju je njen dugogodišnji prijatelj, Bojan Repaja.

Republika

Foto: TikTok/ladynaledy8

Naledi Repaja

Koliko je životni put nepredvidiv, a da sudbina ponekada ume da na najzanimljivi način umeša svoje prste, svedoči i primer prelepe Naledi Repaje (35), iz Južnoafričke republike, pripadnice plemena Zulu, koja se pre 12 godina zaljubila u Bojana (45) i došla da živi u Srbiju! Nakon 12 godina zajedničkog života, i dvoje dece, oni su rešili da za sobom ostave gužvu i vrevu užurbanog Beograda i presele se na selo, a zanimljivo je da su plac iz snova našli baš u mestu koje se zove Malo Crniće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading