"MI, ŽENE, VOLIMO DA BUDEMO U VENČANICI" Anica progovorila O SVADBI sa Lazarom Ristovskim - Sebi sam dala obećanje...

Autor:

Zabava

19.07.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvorila dušu o planovima za budućnost!

"MI, ŽENE, VOLIMO DA BUDEMO U VENČANICI" Anica progovorila O SVADBI sa Lazarom Ristovskim - Sebi sam dala obećanje...

Foto: ATA Images/Antonio Anhel

Glumac Lazar Ristovski (71) izazvao je veliku pažnju javnosti prošle godine kada je potvrdio svoju vezu sa Anicom Lazić, koja je čak 39 godina mlađa od njega.

Ova vest došla je neposredno nakon razvoda od supruge Danice, sa kojom je u braku proveo čak 42 godine. Lazar i Anica su zajedno glumili u filmu "Drim Tim", a sada nastavljaju svoju saradnju i u seriji "Popadija".

Foto: ATA Images/Antonio Anhel

Anica i Lazar

Ko je Anica Lazić?

Anica Lazić je, prema podacima sa društvenih mreža, studirala psihologiju u Italiji, tačnije u Padovi, što svedoči o njenom akademskom angažmanu i interesovanjima. Pored toga, završila je jednu beogradsku gimnaziju, kao i muzičku školu, te se da zaključiti da ima višestruki talenat i širok spektar interesovanja.

Reakcije javnosti na vezu sa ogromnom razlikom u godinama

Njihova ljubavna veza naišla je na brojne osude i kritike javnosti, ali par je dugo ćutao povodom negativnih komentara. Ipak, Anica je nedavno gostovala u emisiji "Premijera" gde je otvoreno progovorila o njihovoj vezi, razmišljanjima o venčanju i otkrila svoj stav o ljubavi.

Aničino viđenje ljubavi

U pomenutoj emisiji, Anica je istakla da nije previše maštala o venčanju još kao devojčica, te da joj ta forma nije vrlo važna. Naglasila je da joj je suština ljubavi mnogo važnija od formalnosti, te da već ima tu suštinu u svom životu. Takođe, istakla je svoju hrabrost u ljubavi i odlučnost da sledi svoje srce, ne dozvoljavajući da bude kukavica u ljubavnim izazovima.

- Ja nisam puno maštala o venčanju kad sam bila devojčica, niti mi je danas to vrlo važno. Ja to više gledam kao formu, a meni je važnija suština. Nama ženama godi da nosimo venčanice. Ne patim za tim da se udam, važnije mi je da živim suštinu ljubavi, a to već imam, hvala Bogu. Sebi sam dala obećanje da ću u ljubavi biti hrabra, tu ne dozvoljavam da budem kukavica i uvek radim onako kako moje srce traži - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading