UMRLA OD RETKE, PODMUKLE BOLESTI! Preminula glumica čije je filmove Srbija obožavala!

Autor:

Zabava

19.07.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svet filma zavijen u crno!

UMRLA OD RETKE, PODMUKLE BOLESTI! Preminula glumica čije je filmove Srbija obožavala!

Foto: Shutterstock

smrt

Čeng Pej-pej, poznata glumica iz filma "Pritajeni tigar, skriveni zmaj", preminula je u četvrtak u oblasti San Franciska u 78. godini života,  potvrdili su njeni predstavnici iz Echelon Talent Management-a u izjavi za "People".

Njena karijera ostavila je dubok trag u filmskoj industriji, a njena smrt je izazvala veliku tugu među njenim najbližima, kao i obožavaocima širom sveta.

Borba sa degenerativnom bolešću mozga

Glumica je patila od degenerativne bolesti mozga, koja je bila izazov kako za nju, tako i za njenu porodicu. Prema izjavi njenih predstavnika iz Echelon Talent Management-a, bolest je iznenada i naglo napredovala, što je dovelo do njenog tragičnog odlaska.

 

 

Emotivne reči porodice i prijatelja

Nakon vesti o smrti Čeng Pej-pej, njena porodica je izrazila veliku tugu putem društvenih mreža. U njihovoj izjavi se ističe da je glumica preminula mirno kod kuće, okružena voljenima, te da je odlučila da svoje zdravstveno stanje drži privatnim kako bi mogla da provede preostalo vreme sa svojom decom i unucima.

 - Sa velikom tugom objavljujemo da su glasine tačne. Naša majka, Čeng Pej-pej, preminula je mirno kod kuće okružena voljenima 17. jula,“ navodi se u izjavi. „Naša majka je 2019. godine dijagnostifikovana sa neurodegenerativnim, atipičnim parkinsonizmom - nezvanično, kortikobazalnom degeneracijom (CBD).

Republika

Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Čeng Pej-pej

Retka bolest 

Čeng Pej-pej je bila dijagnostifikovana sa neurodegenerativnim, atipičnim parkinsonizmom - kortikobazalnom degeneracijom (CBD), retkom bolešću sa simptomima sličnim Parkinsonovoj bolesti. Ova informacija baca novo svetlo na njenu hrabru borbu sa bolešću i ističe važnost svesti o retkim medicinskim stanjima.

Nasleđivanje bogatstva i pitanje otkriveno nakon smrti

Pored tuge zbog gubitka, javnost takođe postavlja pitanje o nasleđivanju bogatstva Čeng Pej-pej. Ovo pitanje dobija poseban značaj nakon što je otkriveno da se glumica razvela od svog supruga dan pre smrti, čime se otvaraju nove spekulacije o njenom nasledstvu.

Čeng Pej-pej će zauvek ostati upamćena po svojoj izuzetnoj karijeri i hrabroj borbi sa bolešću, ostavljajući neizbrisiv trag u svetu filma i pozorišta. Njena smrt je izazvala veliku tugu među njenim kolegama i fanovima širom sveta, a njen doprinos filmskoj umetnosti će ostati večno upamćen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading