IMAMO PRVI CRVENI KARTON U NOVOJ SEZONI! Pogledajte BRUTALAN start na fudbaleru Partizana! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.07.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kruševljani oslabljeni u finišu meča.

IMAMO PRVI CRVENI KARTON U NOVOJ SEZONI! Pogledajte BRUTALAN start na fudbaleru Partizana! (VIDEO)

Foto: printscreen/TV Arena sport

Fudbaleri Partizana kao gosti igraju meč prvog kola nove sezone Superlige Srbije, protiv kruševačkog Napretka na stadionu u Humskoj.

Posle dugo godina, crno-beli su dočekali da gostuju pred svojim navijačima, a mreže u ovom susretu još uvek miruju.

Imali su izabranici Aleksandra Stanojevića šansu da dođu do vođstva, najbliži su bili kada je Aleksandar Šćekić pogodio prečku, međutim, Kruševljani se i dalje uspešno brane.

Posao nominalnom domaćinu, u poslednjih dvadesetak minuta, dodatno je otežalo isključenje Miloša Tošeskog, koji je zbog brutalnog starta u 68. minutu morao u svlačionicu.

Naime, dok je lopta bila u posedu Partizana, pomenuti igrač je užasnim startom uklizao Vukašinu Đorđeviću, pa je mladi fudbaler crno-belih pao kao pokošen.

Za sudiju Novaka Simovića iz Lovćenca nije bilo dileme, iako je VAR morao da proveri situaciju, Tošeski je zaradio direktan crveni karton, što je prvo isključenje za nekog fudbalera u sezoni 2024/2025! 

Preciznije, Miloš Tošeski je išao đonom na Đurđevića, ali ga nije na najgori mogući način pogodio, pa je mladi prvotimac crno-belih imao sreće prilikom ovog starta da ne zadobije još goru povredu.

Ubrzo se Đurđević pridigao i na sreću grobara nastavio utakmicu, ali Partizan i dalje nema rešenje za čvrstu odbranu kruševačkog mezimca.

"Parni valjak" u drugom kolu, narednog vikenda, gostuje Jedinstvu na Ubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading