PEVAČ KUPIO KUĆU U BUDVI, A PRASIĆE MU ČUVA KOMŠIJA: Ovaj luksuzan život se viđa samo na filmovima!

Autor:

Zabava

19.07.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragi Domić otkrio sve detalje o svom životu na primorju!

PEVAČ KUPIO KUĆU U BUDVI, A PRASIĆE MU ČUVA KOMŠIJA: Ovaj luksuzan život se viđa samo na filmovima!

Foto: Instagram.com

Pevač Dragi Domjić, nekadašnji učesnik "Zvezda Granda", odlučio je pre nekoliko godina da kupi luksuznu nekretninu na primorju, tačnije u Budvi, Crna Gora. Tokom leta, ova nekretnina postaje omiljeno mesto za Dragija i njegovu porodicu, posebno za druženje sa sestrom, koja živi u inostranstvu.

- Nema lepšeg osećaja od odmora na primorju u društvu najdražih. Mina, moja sestra iz Holandije, dolazi svakog leta sa svojim ćerkicama i uživamo zajedno - izjavio je Dragi za Grand.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dragi Domic (@dragidomic)

 


Osim što uživa u luksuznoj vili, Dragi Domjić otkrio je javnosti jedan vrlo zanimljiv detalj iz svog privatnog života - ima dva morska praseta kao kućne ljubimce. Ova neobična činjenica iznenadila je mnoge, ali je Dragi sa osmehom objasnio da je svoje prasiće ostavio kod komšije kada putuje u Budvu. "Svakom bih preporučio za ljubimca morsko prase", dodao je pevač.

Dragi Domjić je svojim odlukama i životnim stilom privukao pažnju javnosti, a njegova vila na primorju i neobični ljubimci samo su dodatno uvećali interesovanje za životnu priču ovog mladog pevača.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dragi Domic (@dragidomic)

 


U vezi sa svojim učešćem u "Zvezdama Granda", Dragi je nedavno izjavio da mu je istekao ugovor za ovu emisiju. Ova vest je privukla pažnju medija i fanova, te se spekuliše o mogućem povratku ovog talentovanog pevača na scenu popularnog muzičkog takmičenja.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dragi Domic (@dragidomic)

 


Dragi Domjić je svojim nastupima i pojavljivanjima u medijima izazvao interesovanje šire javnosti, a njegovu karijeru i dalje prate brojni obožavaoci. Njegova kuća na primorju i neobični kućni ljubimci samo su neke od zanimljivosti koje su privukle pažnju javnosti.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading