OVA PEVAČICA SE BAVI VRADŽBINAMA PO ESTRADI: Sve otkriveno o životu Dragice Zlatić, PRIZNALA sve o CRNOJ MAGIJI!

Autor:

Zabava

19.07.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragica Zlatić raskrinkala pevačicu sa estrade!

OVA PEVAČICA SE BAVI VRADŽBINAMA PO ESTRADI: Sve otkriveno o životu Dragice Zlatić, PRIZNALA sve o CRNOJ MAGIJI!

Foto: ATAImages., Shutterstock

Pevačica Dragica Zlatić, koja je stekla popularnost nastupajući u "Zvezdama Granda", nedavno je javno iznela svoje mišljenje o jednoj od svojih koleginica, Biljani Marković. Oštro je kritikovala ponašanje ove koleginice, nazivajući je "ćurkom" i izražavajući negativno mišljenje o njenom karakteru.

Foto: youtube/printscreen

Dragica Zlatić u emisiji

 

- Kako bih volela da me strefi onako veliki hit, da pokažem ovim ćurkama što su do juče sa mnom zajedno pevale po beogradskim kafanama za istu cenu, to je bila neka cena od 50, 100 evra kroz koju smo svi prošli kad smo počinjali. One danas prođu pored mene ili mi se jedva jave ili mi se ne jave - rekla je ona.

Voditelj ju je pitao da li će otkriti koje koleginice naziva ćurkama, a ona je dala jasan odgovor.

- Ima jedna za koju smatram da je najveća ćurka, iskreno da ti kažem čula sam za nju da njeni tamo nešto barataju sa nekom nedozvoljenim nekim radnjama, vradžbinama i koje kakvim pa ne bih baš da mi bode vudu lutkicu - odgovorila je Dragica piše Grand i nastavila:

Foto: ATA Images

Dragica Zlatić nazdravlja

 

- Pa reći ću ti, što da ne. Ja apsolutno nemam ni jednu koleginicu niti kolegu sa kojim ne razgovaram ili sa kojima sam u lošim odnosima. A lepo mišljenje uopšte nemam o Biljani Marković. Njeno ponašanje mi je katastrofalno. Tako da ću se zaustaviti na ovome i nemoj me više ništa u vezi toga pitati. Mislim da je ovo i dovoljno - zaključila je ona.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading