NAŠA PEVAČICA U KOŠMARU NA JAVI! Obezbeđenje hitno reagovalo, mnogi bi doživeli NAPAD PANIKE! Sve otkazano! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.07.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ema Radujko preživela pravu dramu u Parizu!

NAŠA PEVAČICA U KOŠMARU NA JAVI! Obezbeđenje hitno reagovalo, mnogi bi doživeli NAPAD PANIKE! Sve otkazano! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Naša mlada pevačica Ema Radujko trebalo je da održi nastup u Vodicama u Hrvatskoj, međutim, on je hitno morao da bude otkazan, a sve zbog kvarova u kompjuterskim sistemima, koji su jutros prijavljeni širom sveta.

Naime, veliki prekid se dogodio zbog Windows operativnog sistema i greške koja je nastala, a letovi na mnogim aerodromima su morali da budu obustavljeni. Ema je imala zakazan let iz Francuske za Hrvatsku, ali je ostala zaglavljena na aerodromu Orli u Parizu.

Republika

Foto: Instagram.com

Ema Radujko zaglavljena na aerodromu u Parizu

- Zaglavljena u totalnom haosu na aerodromu. Usled globalnog tehničkog kvara, neizvesno je šta će biti sa letovima... Sve dajemo od sebe da stignem večeras na nastup - započela je Ema i objavila fotku sa aerodroma u Parizu.

- Još uvek bez pomaka - oglasila se nešto kasnije pevačica, koja je na kraju odlučila da odustane:

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Eme Radujko

- Nadala sam se da će se situacija rešiti, ali nažalost, ništa od toga danas - objavila je Ema, koja se vratila u svoj smeštaj.

Na aerodromu je moralo da reaguje i obezbeđenje zbog neviđene gužve koja je nastala usled tehničkog kvara.

Republika

Foto: Instagram.com

Ema Radujko odustala od nastupa

Inače, kvar se ogodio zbog ažuriranja proizvoda globalne kompanije za kibernetsku bezbednost, CrowdStrike, zbog čega je širom sveta padao Majkrosoftov operativni sistem Windows.

Podsetimo, saopštenjem za javnost oglasio se Džordž Kurc, šef uprave CrowdStrike-a, kompanije koja je glavni krivac za IT kvar koji je jutros izazvao probleme širom sveta.

- CrowdStrike aktivno radi sa svojim klijentima koji su pogođeni defektom otkrivenim u jednom updateu za mašine koje rade na operativnom sistemu Windows. Ovo nije uticalo na Mac i Linux računare. Ovo nije bezbednosni incident ili kibernetički napad - poručio je Kurtz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading