PISMO OCA NASTRADALE PEVAČICE U DUBAIJU BUDI JEZU U KOSTIMA: Padom sa zgrade ostala je na mestu MRTVA, a OVE reči su pronađene u porodičnoj kući!

Autor:

Zabava

19.07.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Lazić Zenga napisao je oproštajno pismo pokojnoj ćerki Andrijani Lazić, koja je tragično nastradala u Dubaiju.

PISMO OCA NASTRADALE PEVAČICE U DUBAIJU BUDI JEZU U KOSTIMA: Padom sa zgrade ostala je na mestu MRTVA, a OVE reči su pronađene u porodičnoj kući!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com

Pevačica Andrijana Lazić tragično je preminula u 28. godini života, 10. januara 2024. godine, nakon pada sa 24. sprata zgrade u Dubaiju. Ova tužna vest šokirala je javnost i ostavila porodicu i prijatelje u dubokoj nesreći. 

Andrijanin otac, Nebojša Lazić Zenga nakon pola godine od smrti svoje mezimice, na Fejsbuk profilu objavio je potresno pismo, u kom govori koliko mu teško prolazi vreme bez ćerke. 

Foto: ST/Dragan Kadic, Instagram

Andrijana Lazić i Nebojša Lazić Zenga

 

- Anči moja, anđele jedini! Dan za danom i prođe najtužnijih 180 dana bez tebe. Dušo moja kako su dugi i teški ovi dani. Iako je prošlo već 6 meseci, od kad sam te poslednji put video, i dalje se nadam da je ovo samo ružan san. Mora iz koje ćeš me probuditi. Svaki put kad sklopim oči, Boga molim da te bar sanjam. Da mi dođeš u san i da se kao nekad ispričamo. Da mi se požališ na težak dan na poslu, problem u saobraćaju ili bilo šta što te tištilo onako kako smo znali da razgovaramo. A onda da se ne bi nasekirao da me zagrliš  onako najlepše kako si samo ti znala i da mi kažeš, ne brini tata, sve će proći. Sve je bilo prolazno, svaki problem rešiv, samo si ti neprolazna i samo za tobom bol nikad neće proći. Svako jutro bez tebe, sve je teže. Ljudi, često kažu vreme leči - napisao je Zenga, pa nastavio:

 

- Ne leči Anči moja. Vreme nas samo pokušava naučiti da živimo bez tebe, a ja ne želim da naučim. Ne želim da prihvatim da je to istina. Želim da te vidim bar u snoima. Često teram sebe da zaspim u nadi da ćeš mi u san doći. Znam, proći će još dana, ali od kad si otišla moja jedina želja je da se opet spojimo. Da opet budemo zajedno. Kažu otišla si na neko bolje mesto, u raj gde anđeli i treba da budu. Dušo moja teši me nada da si na nebu, gde ništa ne boli i gde se svi vole. Znam da me čekaš! Često gledam u nebo i tražim bar mali znak da mi se javiš. Znam, nasmejaće me još ponekad bato, radoću se uspesima našeg Tome, ali nikada više istinske sreće u meni bez tebe neće biti. Anđele moj, čekaj me pred rajskim vratima. Volim te beskrajno, jedina moja. Neka te anđeli čuvaju! - napisao je Nebojša uz fotografiju pokojne ćerke. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading