ALEKS NIKOLIĆ PROMENILA LIČNI OPIS! Otkriveno kako starleta izgleda nakon drastične INTERVENCIJE NA LICU! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.07.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je prava zavodnica!

ALEKS NIKOLIĆ PROMENILA LIČNI OPIS! Otkriveno kako starleta izgleda nakon drastične INTERVENCIJE NA LICU! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Bivša rijaliti zvezda Aleksandra Nikolić obeležila je "Zadrugu 4, 5 i 6" brojnim ljubavnim turbulencijama i aferama, u vremenu kada je radila kao hostesa u jednom noćnom klubu.

Pobednica Zadruge 6 pričala je da joj je posao bio da sedi s gostima i zajedno s ostalim devojkama se trudi da gazda proda što više pića. Zadrugari joj nisu verovali, spominjali i da je hapšena u Turskoj, pa su se neprestano svađali s njom i nazivali je prostitutkom.

Foto: Instagram.com/alex_mima_official/

Aleks Nikolić

Čim se rijaliti završio Aleksandra je rešila da okrene novi list i promeni lični opis. Od osobe koju smo gledali u rijalitiju više nema ni traga. Promenila je boju i dužinu kose, istetovirala obrve, sredila zube i napumpala usne, a sada se odlučila i da to popravi.

Aleks je sada sve svoje fanove iznenadila novom posetom kozmetičkom salonu, gde je "doradila" stanje sa trepavicama na licu.

Foto: Instagram.com/alex_mima_official/

Aleks Nikolić

Guste i dugačke trepavice se svakako mogu dobiti kao dar majke prirode, ali to nije uvek slučaj kod svih žena. Postoje i maskare koje mogu delimično napraviti izražen volumen i željenu gustinu trepavica. Nadogradnja trepavica je tretman povećanja volumena trepavica, gde se na jednu prirodnu dlaku dodaje još jedna ili više novih trepavica i postiže se efekat krupnijih i zavodljivijih očiju. Aleks je ovoga, izgleda, sasvim svesna, te se odlučila na ovaj veliki korak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading