VIKTOR SAVIĆ PODELIO DIVNE VESTI! Naš glumac POSTAO OTAC, bebici dali STARO IME MOĆNOG ZNAČENJA!

Autor:

Zabava

19.07.2024

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tradicionalno cepanje majice nije izostalo!

VIKTOR SAVIĆ PODELIO DIVNE VESTI! Naš glumac POSTAO OTAC, bebici dali STARO IME MOĆNOG ZNAČENJA!

Foto: instagram.com/zexagram

Glumac Radovan Vujović je postao otac devojčice, čime je započeo jedno novo, uzbudljivo poglavlje u svom životu.

Vest o dolasku bebe iznenadila je mnoge, budući da je Vujović uspešno uspevao da sačuva privatni život daleko od javnosti. Na društvenim mrežama pojavile su se slike sa proslave povodom rođenja deteta, a među najveselijima su bili Radovanove kolege Ivan Zeković i Viktor Savić, koji su odlučili da podele radost sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Foto: instagram.com/zexagram

Ivan Zeković, Radovan Vujović i Viktor Savić

 

Ime Olga - simbol svetlosti i blagoslova

Ime koje su Radovan i njegova partnerka odabrali za svoju ćerkicu nosi posebno značenje. Smatra se da ime Olga potiče od imena Helga, što u prevodu znači sveta, blagoslovena, svetla. Ovo simbolično značenje imena može ukazivati na radost i blagostanje koje je donela beba u njihov dom.

Republika

Foto: Firefly productions

Radovan Vujović u "Vojnoj akademiji"

Karijera i uspesi

Radovan Vujović stekao je popularnost ulogom Risa u seriji "Vojna akademija", a svoj talenat pokazao je i kroz zapažene uloge u serijama poput "Kralj Petar Prvi", "Koreni", kao i filmovima "Šejtanov ratnik", "Izgrednici“ i "Heroji Halijarda". Njegovo prisustvo na malim i velikim ekranima ostavilo je dubok utisak na publiku, čime je postao jedan od omiljenih glumaca u regionu.

Radovan Vujović i njegova partnerka sada će imati priliku da uživaju u najlepšoj ulozi - roditeljstvu, dok će fanovi s nestrpljenjem iščekivati nove projekte u kojima će imati priliku da vide ovog talentovanog glumca. Sve najlepše želje idu ka mladoj porodici u ovom periodu koji je ispunjen srećom, ljubavlju i novim počecima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading