PEVAČ OTKRIO DETALJE O ŽIVOTU UBIJENOG POLICAJCA KOD LOZNICE: Ovako se Nikola Krsmanović zaista ponašao pred TRAGEDIJU!

Autor:

Zabava

19.07.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač otkrio sve o poznanstvu sa ubijenim policajcem kod Loznice, Nikolom Krsmanovićem.

PEVAČ OTKRIO DETALJE O ŽIVOTU UBIJENOG POLICAJCA KOD LOZNICE: Ovako se Nikola Krsmanović zaista ponašao pred TRAGEDIJU!

Foto: Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages, Shutterstock, Facebook

Nikola Krsmanović

U tragičnom događaju koji je potresao javnost, granični policajac Nikola Krsmanović izgubio je život, dok je njegov kolega teško ranjen. Vest je izazvala duboko negodovanje među ljudima širom zemlje, a jedan od onih koji su se oglasili povodom ovog događaja jeste pevač Dimitrije Kazić.

Dimitrije Kazić je bio šokiran kada je čuo za tragičnu sudbinu svog nekadašnjeg kolege Nikole Krsmanovića. Kazić je otkrio da su zajedno pohađali školu za policajce u Sremskoj Kamenici i istakao da je Nikola bio miran i povučen momak, te da je ostavio snažan utisak na njega svojim vaspitanjem i karakterom.

Foto: Youtube.com printscreen

Dimitrije Kazić govori o ubijenom policajcu Nikoli Krsmanoviću

 

- Bili smo zajednio u Sremskoj Kamenici, on je bio treći, ja peti vod. Šokirao sam se kada sam video vesti – rekao je Dimitrije za Grand.

Dimitrije kaže da je Nikola bio dobar i vaspitan momak i otkriva kako su izgledala njihova druženja tokom školovanja.

- Bio je miran i povučen momak, dečko za primer. Nismo se družili direktno, ali smo se poznavali. Dok smo se školovali, on je često dolazio kod mene u sobu, jer je moj cimer bio dečko iz Loznice sa kojim se Nikola družio. I dalje ne mogu da verujem – istakao je pevač sa tugom u glasu.

Nakon pucnjave u kojoj su učestvovali Krsmanović i njegov kolega, jake policijske snage intenzivno tragaju za napadačem. U poteru su uključene policijske službe PU Šabac, Uprave kriminalističke policije, Uprave granične policije i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice. Kako bi efikasnije sproveli potragu, angažovani su dronovi i helikopteri.

Ovaj tragičan događaj ostavlja dubok trag u javnosti, a ljudi širom zemlje prate razvoj situacije i izražavaju saučešće porodici i prijateljima preminulog policajca.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading