GOLIŠAVA I BEZ ŠMINKE! Dalila Dragojević pokazala telo na plaži, a onda joj je dečko prišao s leđa i uradio OVO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.07.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević ne može da sakrije koliko uživa u vezi sa novim dečkom Markom, sa kojim živi u Americi.

GOLIŠAVA I BEZ ŠMINKE! Dalila Dragojević pokazala telo na plaži, a onda joj je dečko prišao s leđa i uradio OVO! (VIDEO)

Foto: Instagram.com printscreen

Bivša rijaliti učesnica Dalila Dragojević nedavno je napustila Srbiju i preselila se u Ameriku gde živi sa novim dečkom, Markom. Njih dvoje su nedavno svoje trenutke sa plaže podelili na Instagramu, gde su pokazali kako uživaju zajedno. Par se držao za ruke i trčao po pesku, a Dalila je privukla pažnju svojim izgledom u jednodelnom kupaćem kostimu, koji je istakao njene obline.

 


Dalila i Marko su se upoznali na društvenoj mreži TikTok, gde su zajedno igrali popularne mečeve. Marko živi i radi u Njujorku, gde je pronašao posao nosača nameštaja, koji mu je glavni izvor prihoda pored zarade na TikToku. S druge strane, Dalila dolazi kod njega svojim novcem, što pokazuje da su oboje posvećeni svojoj vezi i zajedničkom životu u Americi.

 

https://www.republika.rs/pretraga-vesti?search_parameter=dalila+dragojevi%C4%87

 


Jedan od Dalilinih prijatelja, Stefan Pavlović Cale, otkrio je detalje njihovog odnosa za medije. Izjavio je da se Dalila praktično udala u Americi i izrazio svoje ogorčenje što nije bio pozvan na oproštajno druženje. Takođe je istakao da je srećan što je Dalila pronašla ljubav i sreću u Americi.

 

 

- Ona se faktički udala u Americi, nikad joj neću oprostiti što me nije pozvala na oproštajno druženje. Eno, uvalila se tamo u Americi, super joj je, baš se zaljubila - rekao je Cale za medije.

Dalila Dragojević je odlučila da započne novi život u Americi sa svojim dečkom Markom, gde su njih dvoje pokazali svoju sreću i ljubav na plaži. Njihov odnos, upoznavanje na TikToku i život u Njujorku izazvali su pažnju javnosti, a Dalilini prijatelji izneli su svoje reakcije na njen novi životni put. Dalila je očigledno pronašla sreću u Americi, gde uživa u ljubavi i novim životnim iskustvima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading