DA LI ĆE IVANA PROPUSTITI OI U PARIZU? Oglasio se Olimpijski komitet! Sada je SVE JASNO!

Autor:

Sport

19.07.2024

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolja srpska atletičarka doživela povredu u Dijamantskoj ligi.

DA LI ĆE IVANA PROPUSTITI OI U PARIZU? Oglasio se Olimpijski komitet! Sada je SVE JASNO!

Foto: Starsport

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović nedavno se povukla sa mitinga u Linjanu, gde se pripremala za Olimpijske igre.

Nakon skoka u prvoj seriji i rezultata od 6.29 metara, zajedno sa svojim trenerom Goranom Obradovićem, odlučila je da se povuče zbog bola u Ahilovoj tetivi desne noge.

Ova odluka doneta je kako bi se izbegao rizik od veće povrede, ali je istovremeno izazvala bojazan da bi Ivana mogla propustiti predstojeće Olimpijske igre u Parizu.

 

 

Ipak, danas je Olimpijski komitet Srbije predstavio Ivanu Španović putem svojih zvaničnih kanala na društvenim mrežama, zajedno sa ostalim atletičarima i atletičarkama. To daje nadu da će Ivana biti spremna za učešće na Olimpijadi. Pored Ivane, u timu su i Angelina Topić, Adriana Vilagoš, Armin Sinančević i Elzan Bibić.

Srpska rekorderka je osvojila bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine, a prošle godine postala je svetska šampionka u Budimpešti. Pored toga, može se pohvaliti sa dva evropska zlatna odličja, kao i mnoštvom drugih medalja sa različitih takmičenja.

Ivana Španović je definitivno jedna od najuspešnijih srpskih atletičarki, a njena karijera i dalje privlači pažnju javnosti. Svi se nadaju da će uspeti da se oporavi od povrede i nastupi na Olimpijskim igrama u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading