DIVNE VESTI IZ DOMA SEKE ALEKSIĆ! Pevačicini sinovi ne kriju sreću, Veljko NA IVICI SUZA!

Autor:

Zabava

18.07.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čestitke pristižu sa svih strana!

DIVNE VESTI IZ DOMA SEKE ALEKSIĆ! Pevačicini sinovi ne kriju sreću, Veljko NA IVICI SUZA!

Foto: instagram.com/veljko_piljikic

Pevačica Seka Aleksić organizovala je veliko iznenađenje za svog supruga Veljka Piljkića u njihovom porodičnom domu zajedno sa njihovim sinovima.

Naime, Veljko Piljikić je proslavio svoj 41. rođendan u krugu svojih najbližih.

Foto: instagram.com/seka_aleksic

Seka i Veljko sa sinovima

Seka je na svom Instagram profilu podelila sa fanovima delić atmosfere, a na priloženom snimku se može videti kako je sa svojom porodicom priredila rođendansko iznenađenje za svog supruga, ostavljajući ga bez teksta.

Veljko je bio posebno oduševljen iznenađenjem, kao i klinci, a nakon što su otpevali rođendansku pesmicu, duvao je svećice na neobičnoj torti na tri sprata, ukrašenoj detaljima u obliku sprava za vežbanje.

Fanovi su bili oduševljeni porodičnom fotografijom, a čestitke su pristizale sa svih strana.

Foto: ST/Dragan Kadić

Seka Aleksić

Inače, Seka Aleksić i Veljko Piljikić imaju dvoje dece, sinove Jakova i Jovana, a pevačica je nedavno otkrila da ih Veljko i vaspitava.

- Dadilja ih čuva. Veljko je taj koji ih vaspitava, i ja sam jako zahvalna na tome jer ja zaista to ne znam da radim. Jednostavno ja sam previše emotivno vezana za decu, ne samo za moju nego generalno. Znate da sam se ja dugi niz godina borila za potomstvo i sada sam u fazonu da sve što mogu da im pružim, ja ću da im pružim. Naravno da ne preterujem i da vaspitavam koliko znam i umem, ali Veljko to mnogo bolje radi - rekla je ona tada, prenosi "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading