SKANDAL! Desingerica nakon ČARAPA i PATIKA, fanovima na nastupu RENDAO SIR po glavi! (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.07.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragomir Despić Desingerica rešio je da ponovo pređe igricu!

SKANDAL! Desingerica nakon ČARAPA i PATIKA, fanovima na nastupu RENDAO SIR po glavi! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, definitivno je jedan od najkontroverznijih i najzanimljivijih figura na domaćoj muzičkoj sceni. Njegov nekonvencionalni pristup nastupima i očigledna privlačnost za fanove čine ga jednim od najpopularnijih muških muzičara u zemlji. Iako su mišljenja podeljena kada je reč o njegovom muzičkom stilu, njegova sposobnost da napuni klubove i okupi veliki broj fanova na svakom nastupu je neosporna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Nedavno se na društvenim mrežama proširila vest o neobičnom nastupu Desingerice u Budvi, tokom jedne dnevne žurke. Naime, tokom izvođenja jedne od svojih pesama, Desingerica je uključio elemente koji su iznenadili mnoge prisutne. Naime, umesto uobičajenih scenskih efekata, on je počeo da lepi kore za pitu i jaja na svoje fanove, da bi potom rendao kačkavalj po njihovim glavama. Ova neobična scena je privukla pažnju mnogih, posebno zbog toga što se sve odvijalo usred dana, pa su reakcije fanova jasno bile vidljive.

Iako bi se mnogi iznenadili i možda i uvredili ovakvim postupkom, čini se da su fanovi Desingerice bili oduševljeni. Njihove reakcije su se mogle videti na njihovim licima, a snimci ovog neobičnog događaja brzo su postali viralni na društvenim mrežama.

 

 


Desingerica je još jednom pokazao da je spreman da ide korak dalje kako bi iznenadio svoju publiku, a ovaj neobičan nastup će sigurno ostati upamćen kao jedan od najkontroverznijih u njegovoj karijeri. Iako možda neće svakome biti jasno zašto je ovo postao hit na društvenim mrežama, jedno je sigurno - Desingerica ne prestaje da iznenađuje svoje fanove i da ostavlja snažan utisak svojim nekonvencionalnim pristupom muzici.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading