SRPSKI PEVAČ SLOMLJEN OD BOLA ZBOG UBISTVA NIKOLE KRSMANOVIĆA: Hitno otkazao nastup, pa izdao zvanično saopštenje!

Autor:

Zabava

19.07.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš poznati pevač slomljen zbog tragedije i ubistva policajca Nikole Krsmanovića, te je odlučio da otkaže nastup.

SRPSKI PEVAČ SLOMLJEN OD BOLA ZBOG UBISTVA NIKOLE KRSMANOVIĆA: Hitno otkazao nastup, pa izdao zvanično saopštenje!

Foto: Facebook

Nikola Krsmanović ubijen policajac kod Loznice

U tragičnom događaju koji je potresao javnost, granični policajac Nikola Krsmanović izgubio je život, dok je njegov kolega teško ranjen. Vest je izazvala duboko negodovanje među ljudima širom zemlje, a jedan od onih koji su se oglasili povodom ovog događaja jeste pevač i reper Predrag Miljković, poznatiji kao Korona

Naime, Korona je poznat po velikim hitovima koji je napravio sa kolegom Rimskim, a njih dvojica su doneli odluku da otkažu nastup, zbog velike tragedija koja je zadesila Srbiju. Na Instagram profiluz su obavestili praticoi o otkazivanju koncerta zbog ubistva Nikole Krsmanovića, te obećali svojim fanovima da će se odužiti. 

- Zbog cele situacije koja se dogodila u loznici, stvarno emotivno nisam u stanju da održimo nastup večeras. Nemojte mi zamerati! Odužićemo vam se prvom prilikom u nekom lepšem danu. Počivaju u miru, Nikola - napisao je Korona na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Korona otkazao nastup zbog ubistva Nikole Krsmanovića

Podsetimo, pevač Dimitrije Kazić je bio šokiran kada je čuo za tragičnu sudbinu svog nekadašnjeg kolege Nikole Krsmanovića. Kazić je otkrio da su zajedno pohađali školu za policajce u Sremskoj Kamenici i istakao da je Nikola bio miran i povučen momak, te da je ostavio snažan utisak na njega svojim vaspitanjem i karakterom.

- Bili smo zajednio u Sremskoj Kamenici, on je bio treći, ja peti vod. Šokirao sam se kada sam video vesti – rekao je Dimitrije za Grand.

 

- Bio je miran i povučen momak, dečko za primer. Nismo se družili direktno, ali smo se poznavali. Dok smo se školovali, on je često dolazio kod mene u sobu, jer je moj cimer bio dečko iz Loznice sa kojim se Nikola družio. I dalje ne mogu da verujem – istakao je pevač sa tugom u glasu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading