SLOMLJEN BOLOM SE POVLAČI IZ JAVNOSTI! Klint Istvud potvrdio TRAGIČNE VESTI o smrti partnerke Kristine

Autor:

Zabava

19.07.2024

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oskarom nagrađivani glumac i reditelj izdao emotivno saopštenje.

SLOMLJEN BOLOM SE POVLAČI IZ JAVNOSTI! Klint Istvud potvrdio TRAGIČNE VESTI o smrti partnerke Kristine

Foto: JOHN MCCOY / UPI / Profimedia

Klint Istvud, Oskarom nagrađivani glumac i reditelj, potvrdio je tužnu vest o smrti svoje dugogodišnje partnerke, Kristine Sandere, u emotivnom saopštenju američkim medijima.

- Kristina je bila divna, brižna žena i duboko ću je pamtiti - izjavio je Istvud.

Portparol "Warner Bros-a" je saopštio da neće biti daljih detalja o Kristininoj smrti, jer se Istvud privatno suočava sa tugom zbog gubitka, prenosi "večernji.hr".

Istvud i Sandera su se sreli 2014. godine kada je ona radila kao domaćica u Istvudovom hotelu "Mission Ranch" u Karmelu, Kalifornija.

Foto: Credit: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Klint Istvud

Njihova veza, iako nije široko obelodanjivana, videla je Sandera kako podržava Istvuda na različitim filmskim premijerama i dodelama nagrada. Njihov prvi javni nastup kao par bio je na dodeli Oskara 2015. godine, kada je Istvudov film "Američki snajper" bio nominovan za šest nagrada.

Život posvetio porodici

Istvudova vernost bila je definišuća karakteristika njegovog života. Bio je oženjen dva puta i ima ukupno osmoro dece sa šest različitih žena. Posebno je živeo sa glumicom Sondrom Lok od 1976. do 1988. godine i takođe je bio gradonačelnik Karmela. Takođe je poznato da je njegova najstarija kćerka, Lori Mari, usvojena i da njena biološka majka nije javno otkrivena. Istvud takođe ima dvoje unučadi.

Kristinina smrt predstavlja dirljiv trenutak za Klinta Istvuda, koji nastavlja da ostavlja neizbrisiv trag u zabavnoj industriji svojom izuzetnom karijerom i ličnim putovanjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading