NAPREDAK - PARTIZAN: Kruševljani opasniji!

Autor:

Sport

19.07.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez golova u Humskoj.

NAPREDAK - PARTIZAN: Kruševljani opasniji!

Foto: Starsport

NAPREDAK - PARTIZAN 0:0

TOK MEČA:

Drugo poluvreme:

59. minut - Šutirao je Antić slobodan udarac, međutim, njegov šut je otišao preko gola.

57. minut - Ponovo su Kruševljani pretili. Karaklajić je pustio pas ka Bastajiću koji je šutirao iz prve, ali je lopta otišla pored gola.

51. minut - Fenomenalna prilika za Napredak. Toševski je proigrao Bastajića na levom boku, a on se izborio za udarac, mirisalo je na gol, ali Jovanović imao odličnu intervenciju.

Prvo poluvreme:

45+2. minut - KRAJ PRVOG DELA!

40. minut - Imao je solidnu šansu Partizan. Saldanja je probio po desnoj strani i u kaznenom prostoru pronašao Šćekića koji nije dobro zahvatio loptu, pa je Savić uhvatio loptu bez većih poteškoća.

34. minut - Još jedan prilika za mladog Trifunovića, ali je šutirao pravo u golmana Savića!

31. minut - Pauza za osveženje, pakleno je u Beogradu, iako se meč igra u večernjem terminu.

29. mintu . Nova prilika za ''čarapane''. Nakon kornera lopta je došla do Bukure koji je šutirao glavom. ali je Jovanović zaustavio udarac bez problema.

25. minut - Znatno mirniji meč nego što je to bilo u prvih 10 minuta. Igra se na polovini terena, bez ozbiljnijih šansi.

12. minut - Preti i Napredak, Toševski je pokušao glavom, ali nije bio precizan.

10. minut - Nastavlja se pritisak Partizana, još jednom je šutirao Kalulu, ali je izblokiran. Crno-beli deluju sveže, a igra izgleda tečno. Nedostaje samo pogodak.

6. minut - Još jedna dobra prilika za Partizan, Kalulu je pokušao, ali brani Savić!

6. minut - Kruševljani su uzvratili na drugoj strani, nakon centaršuta Bubanj je šutriao glavom, ali prvo u Jovanovića.

4. minut - Opasnost ispred gola Napretka. Goh je uposlio Šćekića koji je šutirao, ali je pogodio prečku.

Najvatreniji navijači crno-belih su se pojavili na južnoj tribini prvi put posle 27. maja 2023. godine kada je Partizan u okviru poslesnjeg kola plej-ofa sezone 2022/23. dočekao Voždovac.

SASTAVI:

NAPREDAK: 4-2-3-1 Savić - Bukorac, Marinković, Bubanj, Vukajlović - Krstić, Čubra - Bastajić, Tošeski, Stojiljković - Karaklajić. 

PARTIZAN: 4-2-3-1 Jovanović - Antić, Mujakić, Marković, Đorđević - Arijaga, Šćekić - Kalilu, Goh, Trifunović - Saldanja.

Do sada su Napedak i Partizan igrali 33 meča u prvenstvu. Crno-beli su slavili 20 puta, Kruševljani šest, a sedam utakmica završeno je nerešeno. Gol-razlika je daleko na strani Beograđana - 60-31 Velike promene su se dogodile u crno-belom taboru, a prva je povratak Aleksandar Stanojevića. Posebno su značajne promene u zadnjoj liniji tima, gde se ističu nova lica poput Nihada Mujakića, Marija Jurčevića, Milana Lazarevića i Vukašina Đurđevića.

Takođe, novi igrači poput Kervina Ariage, Ibrahim Zubairua i Đorđa Jovanovića donose svežinu u sastavu crno-belih. Odlazak Sameda Baždara u špansku Saragosu takođe je bio značajan za tim, dok su zanimljivi dolasci u Napredak uključivali nekadašnjeg đaka Crvene zvezde, Matiju Bubanja, kao i pozajmljivanje štopera Nikole Miličića i ofanzivnog veziste Mihajla Petkovića iz Partizana.

Utakmica između Napretka i Partizana očekuje se sa velikim interesovanjem, a direktan prenos možete pratiti na kanalu Arena Premium 1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading