KAO OD MAJKE ROĐENA! Kaja Ostojić po paklenoj vrućini rešila DA NIŠTA NE STAVI NA SEBE!

Autor:

Zabava

16.07.2024

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok-promena pevačice!

KAO OD MAJKE ROĐENA! Kaja Ostojić po paklenoj vrućini rešila DA NIŠTA NE STAVI NA SEBE!

Foto: printscreen/RTVPink

Danas, dok se temperatura asfalta u prestonici penjala do gotovo 40 stepeni Celzijusa, mnogi su se trudili da zadrže prirodan izgled, a to je uključivalo i poznate ličnosti kao što je pevačica Kaja Ostojić.

Foto: instagram.com/kaya_ostojic

Kaja Ostojić

Kaja je danas odlučila da ne koristi ni trunku pudera, što je bilo očigledno na selfiju koji je napravila u ovim ekstremnim vrućinama. Njeno lice nije skrivalo brigu, a kako se temperatura približavala i prešla 40 stepeni, mnogi su se osećali kao da dišu na škrge. Kajina odluka da ostane bez šminke pokazala se kao mudra.

Pored odluke da se ne šminka, nedavno je Kaja Ostojić odlučila da promeni i frizuru. Iako je javnost navikla da je vidi sa dugačkom kosom, nedavno je skinula nadogradnju i pokazala svoju prirodnu kosu. Sada je ponosna nosilja čuvene "bob" frizure, koja je postala njen zaštitni znak.

Foto: instagram.com/kaya_ostojic

Kaja Ostojić

Kajin korak da se oslobodi nadogradnje kose bio je deo njenog puta ka prirodnijem izgledu, koji je danas dodatno naglašen njegovim izborom da ne koristi šminku dok su temperature bile ekstremno visoke. Ovaj gest je naišao na podršku njenih fanova, koji su pozdravili njenu autentičnost i hrabrost da pokaže svoj pravi izgled.

Pored muzičke karijere, Kaja Ostojić je poznata i po svom stilu i promenama u izgledu koje povremeno donosi. Njeni fanovi redovno prate njene promene i podržavaju svaki njen korak ka autentičnosti.

Danas, dok su se mnogi borili s vrućinom koja je obuhvatila grad, Kaja Ostojić je pokazala da je prirodni izgled uvek dobar izbor, naročito u ekstremnim uslovima kao što su ovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading