SVE BRENINE I BOBINE MALVERZACIJE: Bespravna gradnja, milionska krađa struje, utaja poreza - evo kojim su se LOPOVLUCIMA Živojinovići bavili pre skandala sa JAHTOM!

Autor:

Zabava

19.07.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati estradnii par od ranije poznat po brojnim protivzakonitim radnjama.

SVE BRENINE I BOBINE MALVERZACIJE: Bespravna gradnja, milionska krađa struje, utaja poreza - evo kojim su se LOPOVLUCIMA Živojinovići bavili pre skandala sa JAHTOM!

Foto: e-stock

Brena i Boba

Jedan od najpoznatijih, ali i najbogatijih parova u Srbiji, čije se bogatsvo broji u milionima, Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović zbog svojih malverzacija ponovo imaju problema sa zakonom. Naime, suprug proslavljene folk pevačice tužen je zbog prevare, jer je, prema navodima oštećene kompanije, svoje plovilo Pershing 54 prodao dva puta.

Zbog ovog je prema ekskluzivnim saznanjima Republike  u Trećem osnovom javnom tužilaštvu u Beogradu podneta krivična prijava od strane privrednog društva "Harvinter doo Beograd", sa sedištem u Beogradu. 

Za naš portal se oglasio punomoćnik oštećene kompanije, koji nam je otkrio da ima informacije da se u slučaj uključila i policija Crne Gore.

Republika

Foto: DRAyoutube/printscreen/SERVICIOS NÁUTICOS sales & Charter

Model jahte kakav je Boba Živojinović navodno prodao dva puta

Inače, ovo nije prvi put da poznata pevačica i njen suprug imaju problema sa zakonom.

Početkom godine, Republika i Srpski telegraf prvi je raskrinkao njihovu aferu vezanu za bespravnu gradnju kada su gradili kuću na teritoriji na kojoj nisu imali građevinsku dozvolu.

Protiv poznatog bračnog para podneta je krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo građenje bez građevinske dozvole. 

Tada je na tom mestu postavljena oznaka za zabranu gradnje i zabranu skidanja trake o obustavi gradnje, a u slučaju kršanja određena je novčana kazna ili kazna zatvorom. 

Ranije je poznati par čak tri puta uhvaćen u krađi struje. Naime, mediji su pre nekoliko godina brujali o tome kako je ekskluzivni restoran na Dedinju, koji je u to vreme bio u vlasništvu porodice Živojinović bio isključen sa strujne mreže zbog velikog duga, ali se potom, kako je Republika tada saznala nelegalno prikačio na distributivnu mrežu EPS.

Republika

Foto: youtube.com/Lepa Brena/ST/N. MANDIĆ

Ekskluzivni restoran bio u vlasništvu porodice Živojinović dok su krali struju 

To, praktično, znači da su oni krali struju, zbog čega je svojevremeno pokrenuta i istraga.

Dug se nagomilao i radnici EPS isključili su restoran sa mreže. To, međutim, nije omelo Živojinoviće da se sami prikače i nastave najnormalnije da troše struju. Ono što mora da bude jasno jeste da su ti njihovi troškovi padali na račun drugih potrošača, koji su takođe oštećeni, kao i EPS - objasnio je naš sagovornik tada.

Prethodno su Brena i Boba uhvaćeni u istom lopovluku kada je pevačica u svom pabu na Zlatiboru uz pomoć magneta ukrala struju za pet miliona dinara! Pre dve godine pevačica i njen suprug uhvaćeni su i u milionskoj krađi struje u porodičnoj kući na Bežanijskoj kosi.

Lokal koji je čuveni estradni par držao na Zlatiboru poznat je i po utaji poreza zbog kog ga je inspekcija privremeno zatvarala. I ta njihova prevara bila je veoma medijski propraćena, ali to Brenu i Bobu nije mnogo potresalo. 

Kako su tada prenosili mediji, poznati par nije izdavao račune, odnosno nisu plaćali porez, pa je na vrata lokala na određeno vreme stavljan katanac.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
kraki

19.07.2024 19:29

Nikad im nije dosa, sramota... Bahati alavci

zora

19.07.2024 19:48

Ljudi bez blama i obraza kao dzon. Vazno je da se oni izdaju za velike bogatase. Lopovi.

Dragan

19.07.2024 20:02

Само им је лова у Глави али да су драстично кажњени за крађу струје не би поновили исто…лоповска посла