PRVO OGLAŠAVANJE BOBE ŽIVOJINOVIĆA NAKON ŠTO JE UHVAĆEN U PREVARI: Evo kako je reagovao na KRIVIČNU PRIJAVU i celu frku oko JAHTE!

Autor:

Zabava

19.07.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug poznate folk pevačice tužen jer je, prema navodima oštećene kompanije, dva puta prodao isti brod.

PRVO OGLAŠAVANJE BOBE ŽIVOJINOVIĆA NAKON ŠTO JE UHVAĆEN U PREVARI: Evo kako je reagovao na KRIVIČNU PRIJAVU i celu frku oko JAHTE!

Foto: ATA Images

Nakon što je Republika na osnovu svojih saznanja objavila da je protiv supruga Lepe Brene Slobodana Bobe Živojinovića podneta prijava u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, oglasio se i bivši teniser za naš portal.

Naime, on je povodom naših navoda na osnovu dokaza do kojih smo došli - da je svoje plovilo Pershing 54, proizvedeno 1999. godine, prodao dva puta - samo kratko poručo:

Samo jednom kupcu sam prodao brod! Hvala - rekao je Boba za Republiku.

Republika

Foto: DRAyoutube/printscreen/SERVICIOS NÁUTICOS sales & Charter

Jahta Pershing 54 kakvu je imao i Boba Živojinović

Međutim, prema dokumentima u čiji posed smo došli, on je zaključio Ugovor o kupoprodaji sa dve stranke, prvi put u martu ove godine, a drugi tri meseca kasnije, zbog čega je i došlo do drame. 

Kako dalje ekskluzivno saznajemo, protiv Živojinovića je u Trećem osnovom javnom tužilaštvu u Beogradu podneta krivična prijava od strane privrednog društva "Harvinter doo Beograd", sa sedištem u Beogradu. 

U prijavi se navodi da je Slobodan Živojinoć osumnjičen da je dva puta prodao isto plovilo. Prvi put privrednom društvu "Harvinter doo Beograd", sa kojim je zaključio Ugovor o kupoprodaiji plovila dana 8. marta ove godine, a 35.000 evra na račun dobio 21. marta.

Tri meseca kasnije isti Ugovor o kupoprodaji plovila zaključio je sa N.R, koji je pokušao da registruje predmetno plovilo kod nadležnih organa.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Protiv Bobe Živojinovića je oštećena kompanija podnela krivičnu prijavudnela

Ovim povodom oglasio se i advokat oštećene kompanije koja je tužila Živojinovića.

Postoje osnovane sumnje da je gospodin Slobodan Živojinović dva puta prometovao isto plovilo. Na osnovu tih informacija, koje sam dobio od klijenta, podneta je krivična prijava Trećem osnovnom javnom tužilaštvu. Dostavljeni su dokazi za prometovanje tog plovila. Prema poslednjim informacijama koje imamo, doduše nezvaničnim, u sve se uključila i policija Herceg Novog, koja potražuje taj brod i hoće da ga vrati pravom vlasniku, odnosno mom klijentu. Moj klijent je savestan, kada je kupio brod, sa računa svoje firme je prebacio na račun Živojinovića ceo iznos. Sve će utvrditi Treće osnovno javno tužilaštvo. Moj klijent se tu nalazi kao oštećena strana - istakao je punomoćnik privrednog društva "Harvinter doo Beograd" za Republiku, koji nam je otkrio da ima informacije da se u slučaj uključila i policija Crne Gore.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading