Goreće Guča i ove godine: Boban i Marko Marković nastupaju 02. avgusta na Saboru trubača!

Autor:

Zabava

19.07.2024

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpopularniji dvojac i ambasadori Guče u svetu, čuveni Boban i Marko Marković sa svojim orkestrom i ove godine napraviće vrelu atmosferu prvog dana 63. Dragačevskog sabora trubača u Guči, u petak 02. avgusta, potvrdili su organizatori iz Opštine Lučani, KC Guča, TO Dragačevo i Skymusic-a.

Goreće Guča i ove godine: Boban i Marko Marković nastupaju 02. avgusta na Saboru trubača!

Foto: Skymedia

Guča

Njihovi nastupi su tradicionalno među najposećenijim, a višestruki šampioni Guče nikad se ne štede – poznati su po energičnim izvedbama numera poput „Kalašnjikov“, naslovne numere iz serije „Otpisani“ i mnogim drugima, ali i umeću da svojim virtuelnim izvedbama prisutne „bace“ u potpuni trans.

Dobitnici su mnogobrojnih priznanja, a njihov album „Gipsy Manifesto“ iz 2013. godine izabran je za najbolji album te godine od strane američkog sajta worldmusiccentral.org.

63. Dragačevski sabor trubača (02 – 04. avgust) održava se u okviru Guča festivala (01 – 04. avgust), a osim orkestra Bobana i Marka Markovića, nastupiće i majstori trube Dejan Petrović Big Bend, Dejan Lazarević, Ekrem Mamutović i mnogi drugi, a veliki Gala koncert očekuje nas u nedelju 04. avgusta, poslednjeg dana festivala, kada će biti upriličen Gala koncert sa Velikim revijalnim orkestrom pod upravom Vlade Panovića sa gostima pevačima Snežanom Đurišić, Čedom Markovićem, Aleksandrom Tirnanićem i Danicom Krstić.

Više informacija o Guča festivalu pronađite OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading