SVET KOMEDIJE ZAVIJEN U CRNO! Preminuo omiljeni američki glumac, Srbi su ga OBOŽAVALI u ovoj seriji!

Autor:

Zabava

19.07.2024

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komičar nakon kraće bolesti umro u 95. godini!

SVET KOMEDIJE ZAVIJEN U CRNO! Preminuo omiljeni američki glumac, Srbi su ga OBOŽAVALI u ovoj seriji!

Foto: Pixabay

Sveća

Slavni američki komičar i glumac Bob Njuhart preminuo je u Los Anđelesu juče, u svom domu, u 95. godini. Njuhart je preminuo nakon kraće bolesti, što je potvrdio njegov publicista Džeri Digni.

Godine 1959, Bob Njuhart, tadašnji računovođa u Čikagu, stvorio je nekoliko stripova kao hobi. Njegovi stripovi su privukli pažnju izvršnog direktora Vorner Brosa, koji je 1960. godine objavio Njuhartov komični album "The Button-Down Mind of Bob Newhart". Ovaj album je postigao ogroman uspeh, zauzevši prvo mesto na top listama i osvojivši Gremi nagradu za album godine 1961. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adrian Reyes (@beaniegee94)

 

Bob Njuhart je tokom svoje karijere ostvario brojne uspehe. Iza sebe je ostavio dva hit serijala, snimio 14 dugometražnih filmova i prodao milione albuma širom sveta. Osim toga, osvojio je tri Gremi nagrade, dva Emija u razmaku od pet decenija, kao i prestižnu nagradu Mark Tven za američki humor.

Njuhart je ostao upamćen po svojim ulogama u kultnim ostvarenjima kao što su "The Big Bang Theory", "Legally Blonde 2", "The Librarians", "Young Sheldon" i mnogim drugim. Njegova sposobnost da unese humor i originalnost u svaku ulogu bila je neosporna, što mu je donelo veliku popularnost među publikom širom sveta.

Bob Njuhart je ostavio neizbrisiv trag u svetu zabave i humor. Njegova genijalnost i originalnost će zauvek ostati upamćeni, a njegovo nasleđe će živeti kroz njegove nezaboravne nastupe i dela

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading