VUČIĆ: Sukob u Ukrajini mnogi hteli da iskoriste kako bi DODATNO NAPALI SRBIJU!

Autor:

Vesti

12.07.2024

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić govorio je i o finansijskom napretku i našoj finansijskoj situaciji

VUČIĆ: Sukob u Ukrajini mnogi hteli da iskoriste kako bi DODATNO NAPALI SRBIJU!

Foto: Printscreen/TV Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u današnjem obraćanju javnosti istakao je da su sukob u Ukrajini mnogi hteli da iskoriste kako bi se dodatno napala naša zemlja.

- Srbija se suočava sa brojnim političkim izazovima. Sukob u Ukrajini mnogi u okruženju hteli su da iskoriste kao izgovor za udar na Srbiju Pokazaću i zašto je to tako. Mi smo pre 24 časa imali priliku da pratimo događaje u Srebrenici, i umesto to da bude prilika za reči pomirenja i poštovanja prema žrtvama, Srbija i Republika Srpska bili su izloženi porukama, već i pretnjama. Pokazaću vam to kroz procese - rekao je predsednik.

Predsednik Vučić govorio je i o finansijskom napretku i našoj finansijskoj situaciji. 

- Što se tiče finansija stojimo dobro, struja se očekuje da bude najskuplja u poslednjim mesecima i svi rekordi potrošnje se obaraju, nešto na šta nismo naučili ranije, da ćemo u letnjim mesecima da trošimo više struje i biće problema u snabdevanju, a verujemo da ćemo otvaranjem bloka tri uspeti da rešimo sve probleme. Što se finansija tiče likvidni smo, radimo na popunama robnih rezervi, kao što sam tražio da sve bude 100 odsto, da svi magacini moraju da budu puni. Uskoro krećemo u akciju nabavke lekova, postoji veliki interes za one lekove koji spadaju u prvu pomoć i moraćemo da obezbedimo svoju zemlju da ne bi došlo do nestašice - rekao je Vučić i dodao:

- Kupili smo pet tona zlata, rezerve su nam na najvišem nivou i naše devisne rezerve su na rekordnom nivou, to govori o finansijskoj snazi Srbije.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Ada

12.07.2024 13:05

Nece im poci to za rukom.

Dunja

12.07.2024 13:24

Koriste svaku priliku da napadnu Srbiju.

Maja

12.07.2024 14:52

Svi bi da napadnu Srbiju jer smo svima trn u oku ovako jaki, slobodni i samouvereni.

Das

12.07.2024 16:43

Vucic i dalje treba da ih kulira. Samo neka mrzitelji planiraju