TADIĆ NEĆE VIŠE DA IGRA ZA REPREZENTACIJU! PREKIPELO MU POSLE PIKSIJEVIH PROZIVKI! Povlači se iz nacionalnog tima

Autor:

Sport

16.07.2024

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

(Ne)očekivana odluka kapitena?!

TADIĆ NEĆE VIŠE DA IGRA ZA REPREZENTACIJU! PREKIPELO MU POSLE PIKSIJEVIH PROZIVKI! Povlači se iz nacionalnog tima

Foto: twitter.com/FSSrbije

Dušan Tadić i Dragan Stojković Piksi

Dušan Tadić doneo je odluku da se povuče iz reprezentacije Srbije, saznaje "Telegraf"!

Naime, razlozi nisu još poznati, ali je vrlo verovatno posle teških reči u Nemačkoj sve kulminiralo nakon Piksijeve izjave od juče u kojoj je hvalio Moratu i Kejna zbog načina na koji su napustili teren bez ikakvih gestikulacija.

- Meni je još jedan detalj sa sinoćne utakmice ostavio jak utisak, a to je izlazak iz igre Kejna i Morate. Dva kapitena, dva lidera svojih reprezentacija. Nijedan gest, ni najmanja reakcija koja bi narušila duh u ekipi. Odlaze na klupu, pružaju podršku. To su stvari na kojima svi moramo da učimo. Nema sujete i prevelikog ega, svi su su službi kolektiva i pobeda je svima zajednički cilj - rekao je Piksi, a očigledno je između ostalog mislio i na kapitena Srbije.

Republika

Foto: Profimedia

Tadić na EVRO

Tokom Evropskog prvenstva Tadić je pokušavao da prikrije nezadovoljstvo i posle meča sa Engleskom, a isto je probao i nakon eliminacije nakon susreta sa Danskom.

- Mislim da sam zaslužio bolji tretman, da bih više mogao da pružim ekipi, da sam ja timski igrač, hoću da pomognem timu. Nisam ja bitan, bitno je šta donosiš i značiš na terenu. Da sam igrao više, mogao bih više da pružim. Odluka je takva, poštujem šta god da se dešava, kakva god da je. Uvek gledam nešto, Modrić je tri godine stariji od mene, uglavnom je svaku utakmicu na terenu. Nebitno, kako god da je, ja sam tu da igram koliko treba da igram, koliko mi se kaže. Ja ću to da poštujem - istakao je tada Tadić.

Očigledno su one vesti po završetku prvenstva da nije sve bilo sjajno kako je Piksi predstavljao bile tačne.

Tadić je inače rekorder Srbije po broju nastupa u nacionalnom timu sa 111 mečeva i zaista ovakav ispraćaj igrača koji je toliko dao reprezentaciji ne bi priličio... 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Др ја

16.07.2024 21:16

Pa i vreme mu je,,,,treba mu se zahvaliti za učinjeno i idu mlađi ,,,,tako to mora