AVRAMOVIĆ IZ PRVE RUKE O SUKOBU GUDURIĆA I GIDIJA: Evo šta je video plej Srbije

Autor:

Sport

16.07.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bespotrebno koškanje na kraju meča

AVRAMOVIĆ IZ PRVE RUKE O SUKOBU GUDURIĆA I GIDIJA: Evo šta je video plej Srbije

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije poražena je od Australije u prvom meču pripremnog turnira pred Olimpijske igre u Abu Dabiju sa 84:73.

U laganom ritmu, odrađena je i još jedna provera pred Olimpijske igre, a manje bitno, zabeležen je poraz. Videlo se na terenu da se radi o pripremnom meču, pa su obe ekipe igrale vrlo lagodno. Međutim, tako je bilo sve do kraja, kada se dogodilo koškanje koje je počelo od nesportskog faula Jaramaza, a nastavilo se u poslednjem minutu.

Naime, "loš momak" NBA Džoš Gidi bacio je Gudurića na pod, na šta nije ostao nem bek Srbije pa mu je odmah pokazao zube.

Posle meča, o tom sukobu govorio je Aleksa Avramović.

Republika

Foto: Profimedia

Gidi protiv Srbije

- Nisam video tu situaciju Gidija i Marka. Svi koji smo prišli smo razdvojili, nije to ništa, utakmica visokog intenziteta, svako igra za svoju reprezentaciju i trudi se da pruži maksimum - objasnio je plejmejker za "Telegraf", pa se osvrnuo na sam meč:

- Dobra košarkaska predstava. Ušli su sa dosta agresivnosti i u napadu i u odbrani, napravili su dosta poena iz tranzicije, posle smo se mi vratili čak i rezultatski preveli utakmicu, ali pali smo poslednjih par minuta. Mislim, ispogadjali su neke šuteve i zasluženo pobedili. Mi smo igrali bez četiri bitna igrača - Dejana, Bogdana, Ognjena i Nikole. Nadam se da će svi biti spremni, ako ne za sutra, onda za naredne mečeve. Ovo je pripremna utakmica, imamo željenu energiju, nismo pogađali šuteve koji su bili otvoreni. Sutra imamo meč sa Amerikancima, sa kojima cemo se susreti u grupnoj, a nadamo se i u nokaut fazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading