PREDSEDNICA SRPSKOG SAVEZA PODNELA OSTAVKU: Ovaj sport u ozbiljnoj krizi

Autor:

Sport

16.07.2024

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije joj odgovoreno na zahteve.

PREDSEDNICA SRPSKOG SAVEZA PODNELA OSTAVKU: Ovaj sport u ozbiljnoj krizi

Foto: Starsport

Predsednica Rukometnog saveza Srbije, Milena Delić, podnela je ostavku nakon što njeni predlozi nisu prošli na skupštini Saveza. Ovaj potez dolazi u vreme kada je srpski rukomet suočen sa ozbiljnom krizom, a potezi koji će uslediti mogu imati značajan uticaj na budućnost ovog sporta u zemlji.

Milena Delić je podnela nekoliko predloga skupštini Rukometnog saveza Srbije, ali nažalost, nijedan od njih nije dobio podršku. Ovaj neuspeh predstavlja ozbiljan udarac za njen autoritet i poziciju unutar Saveza, što je verovatno bio jedan od ključnih faktora koji su je naveli na odluku o ostavci.

Stanje srpskog rukometa je veoma zabrinjavajuće. Poslednji značajniji uspesi muške i ženske reprezentacije datiraju još od pre jedne decenije, kada je Srbija bila domaćin velikih takmičenja. Od tada, rezultati su bili daleko ispod očekivanja, što je dovelo do opadanja interesovanja javnosti za ovaj sport.

Republika

Foto: Starsport

 

 


Pitanje koje sada stoji pred Rukometnim savezom Srbije jeste kako prevazići ovu krizu i vratiti sport na staze uspeha. Da li će ostavka Milene Delić dovesti do promena u vođenju Saveza, ili će se situacija dodatno zakomplikovati? Da li će se pronaći rešenja koja će omogućiti srpskom rukometu da se oporavi i vrati na staze uspeha? Sve ovo ostaje da se vidi u danima i nedeljama pred nama.

Kako će se odvijati situacija u Rukometnom savezu Srbije i da li će doći do promena na rukovodećim pozicijama, ostaje da se prati u narednom periodu. Ono što je sigurno jeste da je potrebno preduzeti konkretne korake kako bi se srpski rukomet vratio na put uspeha i ponovo privukao pažnju javnosti. Sada je na Savezu da preduzme akcije koje će omogućiti ovom sportu da ozdravi i ponovo zablista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading