PREMIJER VUČEVIĆ UPOZORAVA: Vučić je glavna meta za bandu koju predvodi Zvicer

Autor:

Vesti

16.07.2024

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer Srbije Miloš Vučević se potom osvrnuo na Roberta Fica i Donalda Trampa

PREMIJER VUČEVIĆ UPOZORAVA: Vučić je glavna meta za bandu koju predvodi Zvicer

Foto: Tanjug/Slobodan Miljević

Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je da će predsednik države Aleksandar Vučić uvek biti meta za kriminalce poput šefa "kavačkog klana" Radoja Zvicera.

Mediji su, naime, objavili prepisku u kojoj je Zvicer zapretio da će "odraditi nekog jakog" ako se u Srbiji bude smeštalo njegovim beogardskim saradnicima Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću.

Na meti Zvicerove grupe bio je upravo Vučić.

- Za tu bandu koju predvodi Zvicer i taj ozbiljni mafijaški kriminalni klan, prva i glavna meta jeste Aleksandar Vučić. Njima Srbija jeste problem na čelu sa Aleksandrom Vučićem - rekao je Vučević, nastavljajući:

- Sve priče koje je neko smišljeno plasirao, a to je rađeno od strane onih koji su medijska i politička potpora, istih ili sličnih finansijera, mesta odakle dolazi, uperene su protiv onog ko im je glavna meta. Tu vidite najgoru zamenu teza - napomenuo je Vučević.

On se potom osvrnuo na Roberta Fica i Donalda Trampa.

- Ono što se desilo i u Slovačkoj, gde je bilo nemoguće da ne može da se desi, pa se desi pokušaj ubistva premijera Fica, pa imate ono što se desilo Trampu, isto vam se to radi Aleksandru Vučiću. Svaki dan se kriminalizuje, dehumanizuje i praktično pravi da je postao legitimna meta - upozorio je Vučević.

(Republika/Borba.me)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Тања

16.07.2024 20:17

Vučić stoji na putu kriminalcima i zato mu konstantno prete jer im ne da da vlada mafija .

Jorgovanka

16.07.2024 20:17

Vucicu ne mogu nista, i toga treba da su svesni, a Zvucer je olos koji sve pravi.

Maki22

16.07.2024 20:20

Zaboravili smo svi na Zvicera jer nije toliko zanimljiv.Mislim da on ovim pretnjama samo pokusava da privuce paznju.Ali svakao je ovakvo ponasanje za svaku osudu.

Jeca

16.07.2024 20:26

Ovaj Zvicer umislio da je Bog pa se malo zaneo i poceo da preti,a nije svestan da se Vucic ne boji ljudi poput njega.Sta da mislim o coveku koga je zena branila kada su pucali na njega.Xaxaxa