SKINULA SE SNEŽA BORJAN! Zbog GRUDI plavuše padaju VILICE (FOTO)

Autor:

Sport

16.07.2024

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo je očarala pratioce

SKINULA SE SNEŽA BORJAN! Zbog GRUDI plavuše padaju VILICE (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Snežana Borjan

Sneža Borjan, supruga poznatog golmana Milana Borjana, trenutno uživa na egzotičnoj destinaciji, odmarajući se od svakodnevnih obaveza. Seksipilna plavuša ne propušta priliku da svoje pratioce na društvenim mrežama obraduje provokativnim fotografijama koje su postale njen zaštitni znak. Na odmoru je u društvu svojih prijateljica i sina Filipa, a njen izgled i bujne grudi sigurno neće ostaviti ravnodušnim jači pol.

Snežana Borjan je posvećena supruga, majka i poslovna žena, ali istovremeno vrlo aktivna na društvenim mrežama. Često obraduje pratioce provokativnim fotkama, ističući svoju savršenu liniju kojoj su zaslužni svakodnevni treninzi i zdrava ishrana.

Republika

Foto: Instagram/snezanafi

Vrela Sneža Borjan

Sneža Borjan nije samo poznata kao supruga poznatog fudbalera, već i kao osoba koja posvećuje mnogo pažnje očuvanju fizičke forme. Sa 42 godine, ona redovno vežba, zdravo se hrani i odlazi na tretmane lepote, što je rezultiralo njenim izuzetnim izgledom. Njen primer pokazuje da su godine samo broj.


Milan Borjan i njegova supruga, bivša direktorka marketinga fudbalskog kluba Partizan, stali su na ludi kamen već osam godina, važeći za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni.

Da se podsetimo, doskorašnji golman i kapiten Crvene zvezde, Milan Borjan, oglasio se nekoliko dana nakon što je potvrđeno da je raskinuo ugovor sa klubom. Nakon sedam sezona provedenih na Marakani, čuvar mreže je emotivno preneo svoje osećaje i zahvalio se svima koji su bili deo njegovog puta sa Zvezdom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading