UZBUNA! NESTAO JOVAN BANJAC (78) IZ ČELAREVA! Porodica van sebe, jedna stvar ih dodatno brine! (FOTO)

Autor:

Vesti

16.07.2024

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je rekao, ovo se nije ranije dešavalo

UZBUNA! NESTAO JOVAN BANJAC (78) IZ ČELAREVA! Porodica van sebe, jedna stvar ih dodatno brine! (FOTO)

Foto: Instagram/Printscreen/backapalankadesavanja

Jovan Banjac (76) iz Čelareva nestao je u utorak (16.07.) ujutru, oko 11 sati, na obilaznici oko Gložana, dok se kretao ka Begeču.

Jovan Banjac je poslednji put viđen u plavoj majici i žutom šorcu. Porodica je izrazila veliku zabrinutost zbog njegovog nestanka, posebno imajući u vidu visoke temperature danas.

Ukoliko primetite Jovana Banjca ili imate bilo kakvu informaciju o njegovom nestanku, molimo vas da odmah pozovete na broj 065/82-044-61, koji pripada njegovom sinu Aleksandru ili obavestite najbližu Policijsku stanicu.

Kako novodi sin nestalog Jovana za BAP VESTI, nikada se ranije nije desilo da njegov otac bude odsutan ovako dugo, te da su izuzetno zabrinuti za njegovu sigurnost, piše Telegraf.rs.

Nestanak i pronalazak devojčice u Batajnici

Podsetimo, devojčica za koju je pre nekih nedelju dana javljeno da je nestala u Batajnici pronađena je živa i zdrava.

Kako saznaje Alo, dete je pronađeno živo i zdravo, a okolnosti nemilog događaja zasad nisu poznate. 

Na društvenim mrežama bio je pre toga podeljen apel svim građanima da je u naselju Šangaj u Batajnici nestala devojčica starosti tri-četiri godine.

Nestanak Milana Đorđevića

Policijska uprava u Nišu i dalje aktivno traga za nestalim Milanom Đorđevićem (41), čiji je telefon pronađen 10. juna na izletištu Bojanine vode na Suvoj planini.

Iako je potraga obuhvatila brojne organizacije i volontere, rezultati do sada nisu dali željene informacije o njegovom mestu boravka.

Više stotina ljudi, uključujući policiju, žandarmeriju, vatrogasce, pripadnike Gorske službe spašavanja, šumare, planinare, alpiniste, kao i prijatelje i rođake nestalog, pretražili su široko područje Suve planine, od Bojaninih voda do manastira u selu Veta i od Bojaninih voda do Trema, najvišeg vrha planine.

Policija je takođe pregledala sve napuštene vikendice i objekte u okolnim selima, uključujući Jelašnicu, Čukljenik, Gornju i Donju Studenu, Vetu i Kosmovac, ali bez traga o nestalom Milanu.

Nakon nekoliko dana pretrage, fokus je ponovo usmeren na izletište Bojanine vode i okolna područja planine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading