EKSKLUZIVNI PAPARACO! VUK I DANICA DRAŠKOVIĆ UHVAĆENI NA PLAŽI U CRNOJ GORI: Jedan detalj ukazuje da ih DRMA KRIZA?! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Vesti

16.07.2024

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oko njih je bilo mnogo ljudi, a par je bio pod zaštitom suncobrana zbog velikih vrućina i jakog sunca

EKSKLUZIVNI PAPARACO! VUK I DANICA DRAŠKOVIĆ UHVAĆENI NA PLAŽI U CRNOJ GORI: Jedan detalj ukazuje da ih DRMA KRIZA?! (FOTO GALERIJA)

Foto: ST/N. MANDIĆ, Tanjug/Rade Prelić, Republika

Portal Republika došao je u posed ekskluzivnih fotografija srpskog političara Vuka Draškovića i njegove supruge Danice Drašković kako uživaju na letnjem odmoru.

Vuk i Danica Drašković su tom prilikom bili na popularnoj crnogorskoj plaži "Drobni pijesak". 

Zanimljivo je da su godinama unazad letovali na Miločeru i to "Kraljičinoj plaži" gde su ležajke koštale 75 evra.

Ovaj put su izabrali plažu gde svako može povoljno da iznajmi ležajke, pa se stiče utisak kao da ih sada drma kriza. Vuk Drašković je sa Danicom uhvaćen okom kamere dok sede na ležajkama i razgovaraju u veoma prijatnoj atmosferi, okruženi brojnim kupačima.

Potom je Vuk ustao i stojeći nešto objašnjavao Dani. Oko njih je bilo mnogo ljudi, a par je bio pod zaštitom suncobrana zbog velikih vrućina i jakog sunca.

Milo Đukanović snimljen danas na Adi Bojani

Podsetimo, danas na crnogorskom primorju, na Adi Bojani, je uživao i bivši crnogorski predsednik Milo Đukanović. Kako se vidi na fotografijama Milo uživa, ne obazirujući se na navode da mu se sprema robija.

Pozivajući se na tzv. čaršijske priče, hrvatski Jutarnji list piše da bi narednih dana mogao biti uhapšen bivši predsednik i premijer, te osnivač Demokratske partije socijalista Crne Gore Milo Đukanović.

Autor teksta Vlado Vurušić piše da je to doznao iz "dobro obaveštenih izvora u Podgorici bliskih tom nekadašnjem crnogorskom lideru".

- Dakle, kako se priča po Podgorici, državno tužilaštvo, koje je sada pod kapom vladajuće prosrpske koalicije, to bombastično hapšenje priprema nakon što se navodno dogovorilo s nedavno iz Velike Britanije izručenim 'biznismenom' Duškom Kneževićem koji je navodno pristao da sarađuje i bude 'zaštićeni svedok pokajnik' - piše list.

Napominje da je to, "naravno, sve to pod trostrukim 'navodno' i 'priča se', ali Podgorica je mali grad i nešto tako ne bi bilo nešto neočekivano".

- Konačno, predstavnici radikalne prosrpsko-proruske opcije Milan Knežević i četnički vojvoda Andrija Mandić, sada na poziciji predsednika Skupštine, stalno su u predizbornim nastupima obećavali da će 'Đukanovića smestiti iza rešetaka', a sada kada imaju potpunu vlast u svojim rukama, moguće je da su se odlučili na taj korak - navodi Vurušić.

Crnogorski biznismen i predsednik Atlas grupe Dušan Knežević je u prvom oglašavanju iz pritvora u Spužu, nakon izručenja iz Velike Britanije, za portal RTCG demantovao da želi da bude zaštićeni svedok, jer bi time, kako kaže, priznao da je kriv za ono što ga je nekadašnja vlast predvođena Đukanovićem optužila.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Pobesneli Laloš

16.07.2024 19:51

Dana još nije dobila platu od Naftagasa? Zar je moguće? Nisu to male pare.

GAGA

16.07.2024 20:42

Što neće naići kakva morska neman kada ovo dvoje gadova zagaze u vodu.