Zamislite Barbaru Bobak kao IZAZOVNU ZEČICU: Napravila DRASTIČNU PROMENU da izgleda kao Džesika (FOTO)

Autor:

Zabava

16.07.2024

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od zaklete crnke do vatreno crvene zavodnice!

Zamislite Barbaru Bobak kao IZAZOVNU ZEČICU: Napravila DRASTIČNU PROMENU da izgleda kao Džesika (FOTO)

Foto: Printscreen/Youtube/HYPE TV, The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Pevačica u usponu, koja je veoma popularna na društvenim mrežama, Barbara Bobak, nedavno je iznenadila svoje pratioce kada je objavila fotografiju na kojoj je pokazala svoju novu transformaciju - promenu boje kose iz crne u vatreno crvenu.

Mnogi su bili zapanjeni ovom promenom, a neki su u prvi mah posumnjali da je reč o fotošopu. Međutim, Barbara je ubro naglasila da je promena kose potpuno stvarna.

Ne brinite se, nije fotošop - napisala je Barbara.


Od crnke do vatreno crvene

Mlada pevačica je godinama bila prepoznatljiva po svojoj crnoj kosi, koja joj je davala misteriozni i elegantni izgled.

Ipak, sada je odlučila da napravi drastičnu promenu, pa je svoj izgled osvežila vatreno crvenom bojom kose, po uzoru na izazovnu zečicu Džesiku Rodžers

Ova neočekivana transformacija izazvala je veliku pažnju javnosti i pokrenula brojne komentare na društvenim mrežama.


Barbara o svojoj živčanoj prirodi

Pored diskusija o njenom novom izgledu, Barbara je otkrila i neke lične detalje u jednom intervjuu. Istakla je da je veoma živčana osoba i da je sklon nervozi izazvanoj različitim situacijama.

- Svašta može da me iznervira - bezobrazluk, neprofesionalnost, kada neko razgovara sa mnom sa visine bez ikakvog pokrića. To su neke tri stvari, da ne idem dalje jer puno toga mene nervira i jako sam živčana osoba - izjavila je Barbara jednom prilikom sa osmehom.

Ova iskrenost i otvorenost o svojim emotivnim reakcijama dodatno je približila Barbaru njenim pratiocima, jer mnogi se mogu poistovetiti sa izazovima koje donosi življenje sa intenzivnim emocijama. Barbarin novi izgled i iskrenost o svojim osećanjima su definitivno privukli pažnju javnosti, a njeni pratioci sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će ubuduće graditi svoj stil i ličnost na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading