VANDALI UNIŠTILI CISTERNU U CENTRU NOVOG SADA, A ONDA JE NESTAO I AKUMULATOR: "Vodovod" apeluje na građane da se ponašaju savesno!

Autor:

Vesti

16.07.2024

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cisterne u Novom Sadu postavljena su na četiri lokacije: na Trgu slobode, kod Futoške pijace, kod Najlon pijace i na parkingu kod glavnog ulaza na Štrand

VANDALI UNIŠTILI CISTERNU U CENTRU NOVOG SADA, A ONDA JE NESTAO I AKUMULATOR: "Vodovod" apeluje na građane da se ponašaju savesno!

Foto: Freepik/Image by freepik

JKP "Vodovod i kanalizacija" Novi Sad uputilo je hitan apel na svojoj Fejsbuk stranici da se dodatno čuva mobilijar, jer su prethodnih dana nesavesni pojedinci uništili cisternu u centru grada, kao i još jednu na drugoj lokaciji.

– Uprkos apelima JKP "Vodovod i kanalizacija" da čuvamo i ne oštećujemo mobilijar, svedoci smo vandalizma na ulicama našeg grada. Na našu žalost, ovaj zabeleženi slučaj nije usamljen, takođe je ukraden i akumulator sa cisterne postavljene na drugoj lokaciji.

JKP "Vodovod i kanalizacija" iznova apeluje na sve sugrađane da je neophodno čuvati zajedničku imovinu – istakli su iz ovog preduzeća.

Na snimku se vide dva dečaka koji u rukama drže cev sa zadnjeg dela cisterne koja je postavljena na Trgu slobode, voda na momente šiklja, a oko njih je već bara, piše portal "Ns uživo"

Podsećamo, za vreme vrućina, cisterne u Novom Sadu postavljena su na četiri lokacije: na Trgu slobode, kod Futoške pijace, kod Najlon pijace i na parkingu kod glavnog ulaza na Štrand.

Podsetimo, Javno komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija" saopštilo je danas da je zbog havarije na elektroinstalacijama u fabrici vode "Makiš" moguć diskontinuitet u snabdevanju grada vodom u narednom periodu.

To preduzeće je saopštilo da sve raspoložive ekipe na licu mesta i da rade na hitnom otklanjanju kvara.

U saopštenju se apeluje i na građane da se suzdrže od neracionalne potrošnje i da vodu koriste samo za osnovne potrebe. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zabrinuti

16.07.2024 19:41

Ljudski ološ u najgorem obliku