GRAĐANI MOGU DA ODAHNU: Otklonjen kvar na MAKIŠU! Snabdevanje vodom stabilno

Autor:

Vesti

16.07.2024

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popravka je izvedena u rekordnom roku.

GRAĐANI MOGU DA ODAHNU: Otklonjen kvar na MAKIŠU! Snabdevanje vodom stabilno

Foto: Rina

Otklonjen je kvar na elektroinstalacijama, koji je danas oko 15 časova izazvao nestanak električne energije na celom proizvodnom pogonu "Makiš“ i kompletnu obustavu proizvodnje vode u najvećem proizvodnom pogonu u Gradu, saopštilo je JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija“.

Postignuto je da prekid rada fabrike "Makiš“ traje mnogo kraće, s obzirom na to o kakvoj se vrsti kvara radilo, navodi se u saopštenju JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija“.

Napominje se i da "zahvaljujući pravovremenim i planiranim pripremama za toplotni talas i maksimalnom zalihom u rezervoarskom prostoru, najveći deo potrošača nije osetio poremećaj u snabdevanju vodom“.

Sistem snabdevanja grada vodom u ovom trenutku je stabilan i ne očekuju se redukcije u vodosnabdevanju potrošača.

Podsećamo, Javno komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija" saopštilo je danas da je zbog havarije na elektroinstalacijama u fabrici vode "Makiš" moguć diskontinuitet u snabdevanju grada vodom u narednom periodu.

To preduzeće je saopštilo da sve raspoložive ekipe na licu mesta i da rade na hitnom otklanjanju kvara.

U saopštenju se apeluje i na građane da se suzdrže od neracionalne potrošnje i dva vodu koriste samo za osnovne potrebe. 

Podsetimo, Grad Novi Sad u pripravnosti zbog toplotnog talasa

Gradonačelnik Novog Sada, Milan Đurić, naložio je relevantnim gradskim preduzećima da ostanu u stanju pripravnosti zbog izraženog toplotnog talasa koji i dalje traje. Prema najavama Republičkog hidrometeorološkog zavoda, očekuje se samo neznatan pad temperature narednih dana, te je neophodno da gradske službe budu spremne za brzu reakciju u slučaju potreb

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading