MILOŠ U GRČKOJ DOŽIVEO KRAJNJE NEPRIJATNU SITUACIJU! Ušao sa trudnom ženom u more da se okupa, kad se vratio do auta, doživeo je ŠOK! (VIDEO)

Autor:

Vesti

16.07.2024

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ovo je treći put da odlazim na to ostrvo i nikada nisam imao nikakav problem pre"

MILOŠ U GRČKOJ DOŽIVEO KRAJNJE NEPRIJATNU SITUACIJU! Ušao sa trudnom ženom u more da se okupa, kad se vratio do auta, doživeo je ŠOK! (VIDEO)

Foto: Instagram/Printscreen/nikana.gr

Miloš Ilić otputovao je sa trudnom ženom na more u Grčku, pa onda doživeo šok.

Naime, on je otišao na letovanje na Lefkadu, popularno grčko letovalište, a ovo mu je, kako navodi, letovanje koje će mu ostati u najgorem pamćenju.

Miloš je sa ženom napustio apartman u Lefkasu i odlučili da se još jednom okupaju u moru pred odlazak kući. Uputili su se ka plaži Milos, a automobil su parkirali na magistralnom putu, od mesta Agios Nikitas prema mestu Kalamici.

- Poslednji dan letovanja, supruga i ja smo napustili apartman u Lefkasu, spakovali stvari u auto i otišli da se još jednom okupamo na plaži Milos pred polazak. Parkirali smo se na magistralnom putu, od mesta Agios Nikitas prema mestu Kalamici. Na plaži smo bili od 11h do 14h i u tom periodu nam je obijen automobil. Ovo je treći put da odlazim na to ostrvo i nikada nisam imao nikakav problem pre - naveo je Miloš.

Ovo nije ni jedina neprijatnost - naime dodaje da je uočio još neke promene u odnosu na ranija letovanja:

- Ove godine je sve nekako drugačije. Grci kao da su izgubili smisao za turizam. Veoma su neljubazni, nepristojni i negostoprimljivi bili prema mojoj trudnoj supruzi i meni, a za sam kraj usledio je i ovaj šok. Polupan prozor na autu i ukradene stvari. Novac i dokumenta su bili uz nas, ali u autu su na žalost bile burme i jedan muški sat što lopovima nije promaklo. Uz te vredne stvari, uzeli su i jednu paklicu cigareta, sitan metalni novac (dinare) i punjač za telefon - istakao je Miloš.

Potom je otkrio da su podneli krivičnu prijavu i proveli par sati u policijskoj stanici na Lefkadi.

- Podneli smo krivičnu prijavu, ali nisu nešto optimistični. Takođe, rekli su nam da se često dešava to. Generalno, veoma loše iskustvo i veoma neprijatan završetak letovanja na kojem smo, sve do poslednjeg dana, uživali moja trudna supruga (6. mesec trudnoće) i ja - zaključio je Miloš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading