HOROSKOP ZA SUBOTU 7. SEPTEMBAR! Blizanci, inovativnim idejama pobedićete konkurenciju, Rakovi, jedan finansijski dobitak prevazići će vaša očekivanja

Autor:

Vesti

07.09.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA SUBOTU 7. SEPTEMBAR! Blizanci, inovativnim idejama pobedićete konkurenciju, Rakovi, jedan finansijski dobitak prevazići će vaša očekivanja

Foto: Shutterstock

Ovnovi, moguće je da vas očekuje zakašnjenje uplate novca, neočekivani preokreti i dobit kroz rizične poslovne poteze. Bikovi, današnji poslovni uspeh zavisiće od timskog rada. Blizanci, uspeh na finansijskom planu dolazi kroz kreativnost i govorničke veštine. Inovativnim idejama pobedićete konkurenciju. Rakovi, jedan finansijski dobitak prevazići će vaša očekivanja. Poslovna saradnja s prijateljem može se pokazati veoma uspešnom. Lavovi, uspešan poslovni dan, posebno ako se bavite nekretninama. Nezaposleni mogu da dobiju zanimljivu i dobro plaćenu ponudu. Device, otvara se nova mogućnost na ljubavnom planu. Možete započeti ozbiljnu vezu s osobom koju smatrate savršenim izborom. 

Vage, očekuje vas iskren i otvoren razgovor s partnerom. Uspešno ćete se dogovoriti o zajedničkim planovima za budućnost. Škorpije, već duže vreme vam se dopada jedna osoba koju ste upoznali preko posla. Moguće je zbližavanje. Strelčevi, predstoji vam poznanstvo s veoma privlačnom osobom koju upoznajete preko prijateljaJarčevi, slobodni će bez razmišljanja ući u avanturu s veoma zanimljivom osobom. Period pun strasti. Vodolije, mogućnost veze zasnovane mnogo više na fizičkoj privlačnosti nego na emocijama. Ribe, slobodni se nalaze u periodu sudbinskih susreta. Osoba s kojom se upoznate može se pokazati kao ona prava.

 

Vaš kompletan horoskop pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading