HOROSKOP ZA SREDU 4. SEPTEMBAR! Ovnovi - budite samo smireni i sve će se rešiti, Vage - tajna veza!

Autor:

Vesti

04.09.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA SREDU 4. SEPTEMBAR! Ovnovi - budite samo smireni i sve će se rešiti,  Vage - tajna veza!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, danas ćete imati manje nesuglasice u razgovorima s nadređenima. Budite smireni i sve će se rešiti. Bikovi, ovaj period obeležiće konflikt s nekim kolegom koji gradi rivalski odnos s vama. Očekuje vas razgovor s nadređenima. Blizanci, problematični međuljudski odnosi na poslu stvaraju vam glavobolju. Najbolje je da se distancirate od svega. Rakovi, podrška uticajne osobe obeležiće ovaj dan, ali ne i podrška kolega koji vas gledaju kao rivala. Poboljšanje finansijske situacije. Lavovi, odlaganje nekog poslovnog putovanja i sastanka izbaciće vas iz koloseka, ali ćete, i pored toga, postići dobre rezultate. Device, početak rada na velikom projektu ili prelazak na odgovornije radno mesto donosi vam i veći priliv novca.

Vage, postoji mogućnost da se upustite u vezu s nekom osobom koja nije slobodna. U početku ćete se tajno viđati. Škorpije, negativni aspekti na ovom polju donose nepoverenje i izneverena očekivanja između vas i partnera. Strelci, očekuje vas susret s veoma atraktivnom osobom i početak nečeg novog. Uživate u flertu. Jarci, slobodni mogu upoznati atraktivnu osobu tokom poslovnog sastanka. Ipak, ostaće sve na avanturi i flertu. Vodolije, postoji mogućnost da sretnete osobu s kojom ste bili davno u vezi. Probudiće vam se stare emocije. Ribe, današnji aspekti vam najavljuju novo poznanstvo s osobom koju znate odranije. Početak ljubavne veze.

Što se zdravlja tiče, Strelci bi trebalo više da odmaraju, Blizance će mučiti glavobolja...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading