SAMARDŽIĆ UHVAĆEN NA DELU! Evo kako se priprema pred sledeću utakmicu! (FOTO)

Autor:

Sport

07.09.2024

00:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On baš zna da uživa.

SAMARDŽIĆ UHVAĆEN NA DELU! Evo kako se priprema pred sledeću utakmicu! (FOTO)

Foto: Profimedia

Fudbalski klub Atalanta iz Bergama nedavno je zvanično objavio dolazak srpskog reprezentativca Lazara Samardžića kao novog pojačanja u redovima italijanskog velikana. Nakon duge sage oko njegovog transfera, koja je izazvala veliku pažnju u fudbalskim krugovima, prelazak ovog mladog igrača je konačno zvanično potvrđen, a Samardžić je sinoć imao priliku da nastupi za fudbalsku reprezentaciju Srbije.

Ovaj potez je veliki korak napred u karijeri mladog ofanzivnog veziste, koji je u poslednjih nekoliko godina privukao pažnju najvećih evropskih klubova svojim nastupima u Seriji A.

Dok se polako priprema za sledeću utakmicu protiv Danske, ali i nove izazove u dresu Atalante, Samardžić je danas viđen u opuštenom šopingu u beogradskom TC Galerija.

Sudeći po fotografijama, srpski reprezentativac je delovao relaksirano, dok je uživao u slobodnom danu. On je primećen kako se odmara od kupovine u holu tržnog centra, pokazujući da, uprkos pritisku koji nosi vrhunski fudbal, zna kako da iskoristi trenutke za opuštanje van terena.

Ovaj 22-godišnji ofanzivni vezni fudbaler je već od ranije poznat po tome da voli da provodi vreme sa porodicom i prijateljima, te da koristi svaki slobodan trenutak kako bi se odmorio od fudbalskih obaveza.

Njegova pojava u šopingu je privukla pažnju brojnih prolaznika, koji su ga prepoznali i iskoristili priliku da se slikaju sa jednim od najperspektivnijih fudbalera Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading