VUČIĆ DOČEKUJE AMBASADORE ARAPSKIH ZEMALJA U TRŠIĆU: Objavio kako teku pripreme, pa zagolicao nepca mnogih! (FOTO)

Autor:

Vesti

06.09.2024

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve lepote i ukusi Srbije na jednom mestu!

VUČIĆ DOČEKUJE AMBASADORE ARAPSKIH ZEMALJA U TRŠIĆU: Objavio kako teku pripreme, pa zagolicao nepca mnogih! (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u Tršiću tokom radne turneje, te je objavio prelepe slike iz tog mesta, u sklopu pripema za večeru sa ambasadorima arapskih zemalja. 

 - Teku pripreme za večeru sa našim dragim prijateljima, ambasadorima arapskih zemalja. Ugostićemo ih u restoranu Azbuka u Tršiću, etno-selu koje na pravi način oslikava sve lepote i ukuse Srbije - napisao je predsednik Vučić na svom instagram profilu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vućić najavio je da će sutra između 13 i 15 časova početi, kako je rekao, veliki razgovor sa onima koji su za i koji su protiv rudnika litijuma.

- Sutra je veliki dan. Počeće veliki razgovor sa ljudima koji su protiv rudnika i sa svim ljudima koji su zaduženi za to. Biće teški, komplikovani razgovori, ali verujem da će doneti suštinski dijalog. Videćete i sami po tome ko se kako i koliko bori za Srbiju istinom, a ko kako na neke druge načine - rekao je Vučić novinarima u Malom Zvorniku.

Kako je naveo, mesto na kome će se održati ti razgovori biće naknadno odlučeno. Najavio je da će ujutru da obiđe Ljuboviju.

On je istakao da nikada nije bežao ni od jednog problema i da to opozicija nikada neće razumeti, jer su svi oni bežali i skretali sa tema i poturali druge da se time bave.

"Narod to vidi i prepoznaje. Nisam pobegao nikada ni od Kosova i Metohije. Nikada nisam pobegao ni od teme Srba Zapadno, Drine, pre svega Republike Srpske. Nikada ni od teme Srpskog naroda u Crnoj Gori. Nikada nisam pobegao od teme NATO, ne NATO, ne znam ni ja šta sve. Ne postoji, ni od teme poplava, ni od teme korona. Nisam pobegao ni od teme litijum. Nikada nisam pobegao ni od jedne teme, već sam uvek bio u srcu problema, želeći da zajedno sa narodom i građanima te probleme rešavamo", poručio je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading