ANA IVANOVIĆ ZAPALILA MREŽE SVOJIM TELOM! Od ovih fotografija svima zastaje dah (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

06.09.2024

23:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ivanović je poznata po tome što često deli delove svog privatnog života sa svojim fanovima.

ANA IVANOVIĆ ZAPALILA MREŽE SVOJIM TELOM! Od ovih fotografija svima zastaje dah (FOTO GALERIJA)

Foto: printscreen/instagram

Ana Ivanović, nekadašnja teniska zvezda, odlučila je da provede septembar na odmoru u Grčkoj sa svojom porodicom. Iako se bliži kraj leta, vrućine su i dalje jake, ali to nije sprečilo Ivanovićevu da iskoristi svaki trenutak za sunčanje, kupanje i opuštanje.

Na fotografijama koje je objavila na društvenim mrežama, Ana je istakla svoju prirodnu lepotu i besprekornu liniju, što je izazvalo lavinu komplimenata. "Uvek lepa", "Hot, hot, hot", "Stil i klasa" - samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod njenih slika na Instagramu. Ana kao Ana, uvek sija.

Ana Ivanović je poznata po tome što često deli delove svog privatnog života sa svojim fanovima, a ovaj odmor nije izuzetak. Na fotografijama se može videti kako Ivanovićeva uživa sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom i njihovim sinom, koji su takođe uživali u lepotama grčkih plaža.

Ovaj porodični odmor predstavlja pravu idilu, sa prelepim pejzažima i toplim mediteranskim morem u pozadini. Očigledno je da Ana Ivanović uživa u svakom trenutku provedenom sa svojom porodicom.


Fotografije Ane Ivanović na grčkom odmoru izazvale su oduševljenje među njenim fanovima. Njeni pratioci su se utrkivali u davanju komplimenata, ističući njenu lepotu, eleganciju i stil. Reakcije su bile veoma pozitivne, a mnogi su se složili da Ana izgleda besprekorno i da zrači samopouzdanjem.

Ana Ivanović i njena porodica očigledno uživaju u zasluženom odmoru na grčkim plažama. Njena prirodna lepota i šarm ostavljaju sve bez daha, a reakcije fanova na društvenim mrežama jasno pokazuju koliko je omiljena među svojom publikom. Ostaje nam samo da se nadamo da će Ana i dalje deliti deliće svog uživanja sa nama, i da će nam ovi prizori poslužiti kao inspiracija za sopstvene trenutke opuštanja i radosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading