POSAO IZ SNOVA! ZARADIO 10.000 ZA DESET MINUTA POSLA: Jedino što je trebalo da uradi jeste da JEDE KOLIKO MOŽE I TO BESPLATNO (FOTO/VIDEO)

Autor:

Biznis

07.09.2024

01:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nije uobičajen posao sa standardnim radnim satima

POSAO IZ SNOVA! ZARADIO 10.000 ZA DESET MINUTA POSLA: Jedino što je trebalo da uradi jeste da JEDE KOLIKO MOŽE I TO BESPLATNO (FOTO/VIDEO)

Foto: shutterstock

https://www.republika.rs/tag/amerikanac/3073
Džoi Čestnut postao je svetski poznat po svojim neverovatnim podvizima u takmičarskom jedenju hrane. Tokom Netfliksovog programa "Unfinished Beef" u Las Vegasu, Čestnut je nadmašio samog sebe, konzumirajući neverovatnih 83 hot-doga za samo 10 minuta.

 

 

Ovaj podvig nadmašio je njegov prethodni rekord od 76 hot-dogova.

Zabranjeno namakanje peciva

Ono što dodatno ističe Čestnutov podvig je činjenica da mu nije bilo dozvoljeno da namoči pecivo u vodu, što je uobičajena praksa koja olakšava brzo gutanje hrane u ovakvim takmičenjima. Čestnut je pokazao ne samo neverovatnu brzinu, već i izuzetnu sposobnost da savlada izazov bez uobičajene pomoći.

 

 

Zdravstveni rizici

Iako takmičarsko jedenje hrane može delovati kao zabavan način za zaradu, takmičari se suočavaju sa ozbiljnim zdravstvenim rizicima. Brza konzumacija velikih količina hrane može izazvati gušenje, zatajenje jetre, srčane probleme, pa čak i oštećenje mozga. Iako takmičari poput Čestnuta i Takerua Kobaišija zarađuju značajne sume novca za samo nekoliko minuta takmičenja, stvarna cena može biti mnogo veća od novčane zarade.

Neobična karijera

Čestnut i njegov rival Takeru Kobaiši zarađuju značajne sume novca, često i do 10.000 evra za samo 10 minuta posla. Njihova karijera se sastoji od kratkih, ali ekstremnih napora koji zahtevaju pripremu, trening i stalnu brigu o zdravlju. Ovo nije uobičajen posao sa standardnim radnim satima, već izazov koji zahteva posvećenost i disciplinu.

 

 

Čestnutov neverovatan podvig u jedenju 83 hot-doga za samo 10 minuta definitivno je impresivan, ali istovremeno ukazuje na ozbiljne zdravstvene rizike koji prate ovu neobičnu karijeru.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading