HOROSKOP ZA UTORAK 3. SEPTEMBAR! Ribe - buran period i novi početak, Blizanci - novčani dobitak!

Autor:

Vesti

03.09.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA UTORAK 3. SEPTEMBAR! Ribe - buran period i novi početak,  Blizanci - novčani dobitak!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, povoljni aspekti doneće vam daleko bolju organizaciju i konstruktivne dogovore s nadređenima. Bikovi, danas }e doći do potpisivanja ugovora s poslovnim saradnicima. Uspeh u saobraćaju i komunikacijama. Blizanci, glavna tema je dobitak novca koji je trebalo mnogo ranije da vam stigne. To će vam omogućiti dalje poslovne poteze. Rakovi, pripremate se za važan poslovni razgovor. Danas ćete zablistati u nastupu i prezentaciji svoje vizije. Lavovi, pozitivna atmosfera u međuljudskim odnosima može se ispoljiti u vidu dobrog radnog elana i odličnim rezultatima. Device, očekuje vas sklapanje nove poslovne saradnje. Početak rada na nečemu što nikada niste radili predstavlja izazov.

Vage, današnja konstelacija vas može činiti ranjivim. Najmanji komentar partnera može vam se učiniti kao kritika. Škorpije, povoljni aspekti mogu rezultirati zbližavanjem između vas i partnera. Ne upuštajte se u bilo kakvu raspravu. Strelci, slobodne očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom, i to preko prijatelja. Period pun strasti. Jarci, odnos s partnerom je iskren i otvoreno govorite o svemu. Stabilizacija odnosa i romantični trenuci. Vodolije, ovaj period vam donosi pojaćanu napetost i nervozu. Razdražljivi ste i povremeno se svađate s partnerom. Ribe, ljubavna romansa s osobom koju ste upoznali na poslovnom sastanku ili kraćem putovanju. Buran period i novi početak.

Što se zdravlja tiče, Vodolije će mučiti bolovi u ramenima, Škorpije nervoza...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading