HOROSKOP ZA PETAK 6. SEPTEMBAR! Bikovi - nestabilna situacija na finansijskom planu, Vodolije - u velikoj ste ljubavnoj dilemi!

Autor:

Vesti

06.09.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA PETAK 6. SEPTEMBAR! Bikovi - nestabilna situacija na finansijskom planu, Vodolije - u velikoj ste ljubavnoj dilemi!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, negativna energija usredsređena je na vaše polje finansija. To zahteva oprez u rukovanju novcem i s rizičnim poslovima. Bikovi, nestabilna situacija na finansijskom planu počela je malo da vas zabrinjava. Uspećete da se izvučete iz problema. Blizanci, zahvaljujući vašoj preduzimljivosti, uspešno ćete se izvući iz krizne situacije. Dobićete pohvale od nadređenih. Rakovi, svi koji planiraju da putuju u inostranstvo da rade u ovom periodu mogu dobiti neke povoljne vesti. Lavovi, odnosi između vas i kolega, kao i pretpostavljenih, pogoršali su se. Vaši stavovi su suprotni i situacija zahteva prilagođavanje. Device, danas svi koje se bave kreativnim poslovima mogu očekivati uspeh i zaslužena priznanja. Priliv novca.

Vage, prigovor partnera na vaše ponašanje može da vam se učini kao preteran. Reagujete impulsivno. Škorpije, na vreme promenite stav prema partneru da ne bi došlo do prevelikog udaljavanja između vas. Strelci, očekuje vas obnavljanje veze s nekom osobom iz prošlosti. Razmislite treba li opet da se upuštate u tu priču. Jarci, partner vas može optužiti da ste previše hladni i distancirani. Budite otvoreni i iskreni. Vodolije, slobodni mogu imati dilemu. Dopadaju vam se dve osobe i ne možete da se odlučite koja je za vas. Ribe, planirate zajedničko putovanje s partnerom. Sve veće zbližavanje i romantični trenuci vam prijaju.

Što se zdravlja tiće, Vodolije će mučiti alergija, Vage tahikardija...

Vaš kompletan horoskop pročitajte OVDE.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading