HITNO UPOZORENJE RHMZ! Ovi delovi Srbije na udaru STRAVIČNOG NEVREMENA

Autor:

Vesti

06.09.2024

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pljuskovi sa grmljavinom

HITNO UPOZORENJE RHMZ! Ovi delovi Srbije na udaru STRAVIČNOG NEVREMENA

Foto: Printscreen/SEVERE-WEATHER.EU,Shutterstock, freesvg.org

Hronika

Republički hidrometeorološki zavod najavio je da se tokom večeri u pojedinim delovima Srbije očekuje kratkotrajna kiša ili lokalni pljuskovi sa grmljavinom.

- Tokom večeri mestimično u Bačkoj, Sremu, kao i u Mačvanskom okrugu i Posavini, kratkotrajna kiša ili lokalni pljuskovi sa grmljavinom - stoji u RHMZ najavi.

Vremenska prognoza "AccuWeather" za vikend

Podsetimo, sutra će biti sunčano do mestimično oblačno vreme sa minimalnom temperaturom do 20 stepeni i maksimalnom dnevnom do 31 stepen. Na snazi će biti "žuto" upozorenje za ekstremno visoku temperature. Maksimalni indeks zračenja će biti umeren, do 5.

Republika

Foto: RHMZ/printscreen

RHMZ najavio nevreme

U nedelju se očekuje sunčano sa minimalnom temperaturom do 22 stepeni i maksimalnom dnevnom do 33 stepeni Celzijusa. “AccuWeather” upozorava na ekstremno visoke temperature. UV zračenje umereno, do 5.

Vremenska prognoza od 9. do 16. septembra

U ponedeljak sledi pad temperature na maksimalnih dnevnih 26 stepeni. Očekuje se oluja sa grmljavinom u nekim oblastima. Lični osećaj biće da je 25 stepeni, a maksimalni indeks UV zračenja dobar, do 2.

U utorak 10. septembra će minimalna temperature biti 15, a maksimalna 26 stepeni. Očekuje se oluja sa grmljavinom u nekim oblastima. Lični osećaj biće da je 27 stepeni, dok će UV zračenje biti ponovo umereno, do 5.

Pretežno oblačno biće u sredu. Minimalna temperature 16, a maksimalna dnevna 25 stepeni. UV zračenje ostaje umereno, do 5. U četvrtak pretežno sunčano sa maksimalnom dnevnom temperaturom vazduha od 28 stepeni.

U petak 13. septembra će u Beogradu biti nekoliko pljuskova i očekuje se oluja sa grmljavinom. Minimalna temperature 12 stepeni, a najviša dnevna 23 stepeni. UV zračenje će biti dobro, do 2.

U subotu 14. septembra se očekuju pljuskovi. Minimalna temperature 11, a maksimalna dnevna 19 stepeni. Maksimalni indeks UV zračenje dobar, do 1.

Sledeće nedelje će biti pljuskova. Najniža temperature 12, a najviša 19 stepeni. UV zračenje umereno, do 4.

Za 10 dana, 16. septembra je moguća kiša. U Beogradu će biti najniža temperature 13, a maksimalna dnevna 21 stepen Celzijusa. Maksimalni indeks UV zračenja dobar, do 1.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading