KOMPANIJA IMLEK TRADICIONALNO UZ ŠKOLARCE

Autor:

Vesti

06.09.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija Imlek tradicionalno je obeležila početak školske godine donacijom školskog pribora i mlečnih proizvoda ustanovama za decu bez roditeljskog staranja

KOMPANIJA IMLEK TRADICIONALNO UZ ŠKOLARCE

Foto: Vidoje Manojlović

Kompanija Imlek i ove godine tradicionalno je obeležila početak školske godine donacijom mlečnih paketića i školske opreme deci iz Svratišta za decu ulice Beograd, Prihvatilišta za decu Beograda, SOS Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici, Svratišta za decu i mlade u Novom Sadu i Doma za decu i omladinu “Jefimija” u Kruševcu. 

Foto: Vidoje Manojlović

Imlek donacija Svratištu u Beogradu

Imlek decenijama neguje vrednosti koje doprinose boljem i kvalitetnijem životu, kontinuirano ulažući u društveno odgovorne aktivnosti sa posebnim fokusom na socijalno ugrožene kategorije kako bi im se osiguralo bezbedno okruženje i zdrav razvoj.  U skladu sa svojim strateškim opredeljenjem, kompanija upućuje redovne donacije različitim centrima i ustanovama koje brinu o deci, među kojima su Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, Centar za integraciju mladih Svratište, Prihvatilište za decu Beograda, SOS Dečije selo u Sremskoj Kamenici, “Kolevka” u Subotici, i mnogi drugi. Vodeći se idejom da sreća dece nema cenu, Imlek tradicionalno donira svoje proizvode povodom početka školske godine, Svetskog dana mleka, Uskršnjih i Božićnih praznika, Svetskog školskog dana mleka i Svetskog dana deteta. 

Foto: Vidoje Manojlović

Neda Marjanović (CIM) i Marija Malović (Imlek)

„Podrška koju redovno dobijamo od kompanije Imlek je od neprocenjivog značaja za našu ustanovu i decu o kojoj brinemo. Svaka donacija ne samo da im osigurava osnovne potrebe, već i donosi radost i osmeh na njihova lica, posebno u trenucima kao što je početak školske godine. Zahvaljujući ovim inicijativama, naša deca odrastaju u okruženju koje ih podstiče na pravilan razvoj“, izjavila je Neda Marjanović, koordinatorka programa Filantropije, Centra za integraciju mladih (CIM). 

„Kompanija Imlek ostaje dosledna svojoj dugogodišnjoj tradiciji podrške društveno odgovornim inicijativama koje doprinose zdravijem i srećnijem odrastanju najmlađih. Ova donacija predstavlja samo jednu u nizu kontinuiranih aktivnosti koje sprovodimo sa ciljem da dodatno podignemo svest javnosti o značaju podrške deci i njihovom pravilnom razvoju. Verujemo da je ulaganje u budućnost dece, kroz stvaranje sigurnog i podržavajućeg okruženja, naša najvažnija odgovornost“, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer komunikacija i korporativnih poslova kompanije Imlek. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading