HOROSKOP ZA ČETVRTAK 5. SEPTEMBAR! Ovnovi - primenite rezervni plan, moguće poteškoće u komunikaciji s ljudima, Vodolije - niste zadovoljni ponašanjem partnera!

Autor:

Vesti

05.09.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 5. SEPTEMBAR! Ovnovi - primenite rezervni plan, moguće poteškoće u komunikaciji s ljudima,  Vodolije - niste zadovoljni ponašanjem partnera!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, budite obazrivi kada su rizične investicije u pitanju. Primenite rezervni plan jer su moguće poteškoće u komunikaciji s ljudima. Bikovi, dominantnu temu predstavlja završetak rada na teškom poslovnom zadatku. Ostanite hladne glave i sve ćete pre završiti. Blizanci, nepredvidljiv splet okolnosti može da vam stvori previd jednog saradnika. Imate dilemu kako to da rešite. Rakovi, pruža vam se prilika da unapredite finansijsku situaciju. Uspešan početak poslovne saradnje s prijateljima. Lavovi, negativni aspekti na ovom polju mogu vam uneti pometnju u komunikaciji. Nesporazumi s poslovnim saradnikom. Device, čuvajte se pogrešne procene što se tiče finansija i raznih rizičnih ulaganja. Očekuje vas potpisivanje nekog ugovora.

Vage, lep izlazak s partnerom i atmosfera daljeg zbližavanja, mada povremeno može biti ljubomornih scena. Škorpije, uspešno ćete prevazići problem koji postoji duže vreme u vašoj porodici. Dobitak kroz zajednički posao. Strelci, danas svi koji su u vezi mogu da naiđu na problem u komunikaciji s partnerom. Budite smireni. Jarci, dominantna tema je važan razgovor između vas i partnera. Možete rešiti sporno pitanje koje vas dugo muči. Vodolije, niste zadovoljni ponašanjem partnera u poslednje vreme, te možete doneti odluku da nešto bitno promenite. Ribe, slobodni u ovom periodu mogu imati dilemu da li da načine prvi korak da se zbliže s osobom koju već dugo poznaju.

Što se zdravlja tiče, Strelce će mučiti glavobolja, Rakove nesanica...

Vaš kompletan horoskop pročitajte OVDE.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading