ZBOG OVE POVREDE IZOSTAO JE SA LIGE KUPA! Poznati fudbaler se DOKRAJČIO - Razlog je bizaran! (FOTO)

Autor:

Sport

09.09.2024

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnje.

ZBOG OVE POVREDE IZOSTAO JE SA LIGE KUPA! Poznati fudbaler se DOKRAJČIO - Razlog je bizaran! (FOTO)

Foto: Profimedia

Fudbal je poznat po iznenađujućim povredama koje mogu uticati na igrače i tok utakmica. Jedna takva neobična priča dolazi iz engleskog fudbala, tačnije iz ekipe Bolton Vanderersa. Naime, jedan od igrača je nedavno doživeo neobičnu povredu koja je izazvala dosta pažnje među navijačima i ljubiteljima fudbala.

U jednom trenutku, ovaj fudbaler je toliko jako kinuo da je obnovio povredu rebra zbog koje nije mogao da učestvuje u Liga kup meču. Ova neobična povreda izazvala je šok i zbunjenost među fanovima, ali isto tako i podstakla razmišljanja o tome koliko su fudbaleri izloženi različitim vrstama povreda tokom svoje karijere.

- Napadač Bolton Vonderersa, Viktor Adebojeho ostao je van terena zbog neobične povrede izazvane snažnim kijanjem. Ovaj 26-godišnji Nigerijac je doživeo nelagodnost u grudnom košu i leđima nakon kijanja, što ga je sprečilo da učestvuje na meču EFL trofeja u utorak - premosi stranica Ateking Fudbal.

Ovakvi neobični događaji jasno pokazuju koliko je sport nepredvidiv i koliko različite situacije mogu uticati na tok sportskih događaja.

Ovaj slučaj iz fudbala jasno pokazuje da sport sa sobom nosi brojne zanimljive i neobične priče. Svaki igrač, svaki klub i svaka utakmica nose sa sobom potencijal za neočekivane događaje i situacije, što svakako doprinosi nepredvidljivosti i uzbudljivosti sportskih dešavanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading