MESI MU JE UKRAO SVE! Bivši prvak Evrope progovorio - Nosili su isti dres, a onda se igra okrenula...

Autor:

Sport

09.09.2024

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je su očen sa teškom odlukom.

MESI MU JE UKRAO SVE! Bivši prvak Evrope progovorio - Nosili su isti dres, a onda se igra okrenula...

Foto: Ap photo

Nekadašnji francuski fudbaler Ludovik Žili nedavno je izneo zanimljive detalje o svom iskustvu sa Lionelom Mesijem dok su zajedno nosili dres Barselone. Žili je podelio sa publikom kako je Mesijev dolazak uticao na njegovu odluku da napusti klub, ističući svoju želju da nastavi sa redovnim nastupima.

Žili je istakao da je Mesija smatrao fenomenom još dok je bio sa njim u svlačionici Barselone, naglašavajući da je Leo došao da zauzme njegovo mesto.

Znate li šta ja govorim svojoj deci? Da sam igrao sa Mesijem. I ne veruju mi, ali ja sam tamo igrao tri godine, a on je kasnije došao da zauzme moje mesto - rekao je u intervjuu za "Sport".

Kada je Frenk Rajkard saopštio Žiliju da će biti rezerva nakon tri godine provedene u startnoj postavi, iskusni fudbaler je bio suočen sa teškom odlukom. Iako je imao još godinu dana ugovora, Žili je odlučio da napusti klub kako bi nastavio sa redovnim nastupima.

Republika

Foto: Profimedia

Mesi mu je ukrao mesto: Ludovik Žili 

- Imao sam još godinu dana ugovora, i kada mi je Frenk Rajkard rekao da ću biti na klupi, posle tri godine u startnoj postavi i toliko utakmica... To je teška tema. Znam da je Leo fenomen. Video sam ga i znao sam. Mogao sam da ostanem i odigram 10 ili 15 utakmica, ali sam voleo da igram. I nisam imao 35 godina. U tim godinama bih, naravno, ostao, ali sam imao više opcija i želju da igram više - dodao je fudbaler.

 

Nakon odlaska iz Barselone, Žili je nastavio svoju karijeru u klubovima poput Rome, PSŽ-a, Monaka i Lorijana, kao i za niželigaša iz Liona. Trenutno je angažovan kao asistent trenera u Lionu, gde deli svoje bogato fudbalsko iskustvo sa mladim talentima.

Ludovik Žili je kroz svoje iskustvo sa Barselonom i Lionelom Mesijem pokazao koliko je teško donositi odluke u fudbalskoj karijeri, posebno kada se suočavate sa dolaskom novih talenata. Ipak, njegova odluka da nastavi sa redovnim nastupima nakon odlaska iz Barselone svedoči o njegovoj strasti prema igri i želji da doprinese timu na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading