OVAKVOG BOGDANOVIĆA JOŠ NISTE VIDELI! Devojke odlepile posle ove objave, a on se pohvalio - NEDODIRLJIV je! (FOTO)

Autor:

Sport

09.09.2024

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve oči uprte u kapitena.

OVAKVOG BOGDANOVIĆA JOŠ NISTE VIDELI! Devojke odlepile posle ove objave, a on se pohvalio - NEDODIRLJIV je! (FOTO)

Foto: Starsport

Posle napornih Olimpijskih igara u Parizu, kapiten Srbije i zvezda Atlanta Hoksa, Bogdan Bogdanović, konačno je u prilici da se odmori i uživa. Ovaj talentovani košarkaš privlači pažnju gde god da se pojavi, a poslednjom objavom na društvenim mrežama još jednom je pokazao svoju opuštenu i zabavnu stranu.

Na njegovom instagram profilu je podelio nekoliko fotografija na kojima se vidi kako skače sa čamca, pokazujući svoju avanturističku stranu i ljubav prema aktivnostima na otvorenom. Ove slike su izazvale oduševljenje među njegovim pratiocima, posebno među pripadnicama nežnijeg pola, čiji su komentari jasno pokazali koliko su oduševljene ovim prikazom opuštenosti i zabave.

- Nedodirljiv - napisao je Bogdan je u opisu fotografije.

Bogdanovićev odmor nakon Olimpijskih igara zasigurno je zaslužen, a njegova energija i pozitivan duh upravo su ono što ga čini omiljenim među navijačima i ljubiteljima košarke.

Ova objava na društvenim mrežama izazvala je veliku pažnju javnosti, a posebno među njegovim pratiocima. Slike koje su prikazale njegovu opuštenu i zabavnu stranu naišle su na veliki broj pozitivnih komentara, a posebno su se istakli oduševljeni komentari pripadnica nežnijeg pola. Njegova harizma i šarm očigledno su zaslužni za to što privlači pažnju gde god da se pojavi, a njegova otvorenost prema publici svakako doprinosi simpatijama koje izaziva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading