ROMA GA VIŠE CENI OD PIKSIJA: Mile Svilar nagrađen za odlične bravure!

Autor:

Sport

09.09.2024

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobar trud se uvek isplati.

ROMA GA VIŠE CENI OD PIKSIJA: Mile Svilar nagrađen za odlične bravure!

Foto: www.profimedia.rs

Bivši reprezentativac Srbije, Mile Svilar, u julu 2022. godine je pojačao redove Rome na insistiranje trenera Žozea Murinja, ali mu je prvobitno bila namenjena uloga rezerviste. Međutim, situacija se promenila nakon odlaska Murinja, te je Danijele De Rosi promovisao Svilara u novu jedinicu "vučice".

Sjajne igre u finišu prošle sezone obezbedile su mu mesto među stativama i tokom ove takmičarske godine, gde je postao stub nove Rome. Zbog svega toga, uprava "vučice" je krenula u pregovore sa njegovim agentima oko novog ugovora.

Foto: www.profimedia.rs

Mile Svilar

Prema sadašnjem dogovoru, Svilar zarađuje oko 800.000 evra godišnje, ali se očekuje da Roma ponudi duplo veći ugovor kako bi zadržala ovog talentovanog golmana. Prvi zvanični razgovori između čelnika kluba i Svilara očekuju se u narednim danima, a očekuje se da će čitav posao biti završen vrlo brzo, budući da je Svilar izuzetno zainteresovan da produži vernost "vučici".

Nažalost, i pored sjajnih igara u klubu, Svilar nije preneo isti uspeh u nacionalni dres, te je navodno rešio da više ne brani za Srbiju. Iako je u mlađim kategorijama nastupao za Belgiju, nakon poziva "orlova" odlučio je da zaigra za svoju zemlju. Međutim, paklena konkurencija na golu Srbije ga je zakucala za klupu, što je uticalo na njegovu odluku da se povuče iz reprezentacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading